Skip to content
Home \Over Telfort \Pers \Persberichten \Archief
Amsterdam, 10 september 2008

Telfort verhuist alle internetactiviteiten definitief naar Amsterdam

Mobiele telefonie en internet nu onder één dak

Alle internetactiviteiten van Telfort verhuizen per 14 september naar het huidige hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost. Daarmee zet Telfort een volgende stap in de integratie van alle mobiele telefonie- en internetactiviteiten. De verhuizing en integratie passen in de eerder ingezette low-cost strategie. Zo kan Telfort een stevige positie claimen in het voordeelsegment van de telecommarkt in Nederland.

Tot op heden waren de internetactiviteiten gehuisvest in het voormalige Tiscali hoofdkantoor in Utrecht. Telfort nam eind oktober 2007 alle internetactiviteiten van Tiscali over, waaronder 12Move. Begin 2008 werd Speedlinq toegevoegd.

Telfort directeur Marco Visser over de verhuizing: "Twee kantoren kost gewoon te veel geld. Daarbij worden we slagvaardiger door internet en mobiele telefonie dichter op elkaar zetten. Zo zien we dat veel van onze klanten telefoon čn internet van Telfort gebruiken omdat ze voordeel zoeken en geld willen besparen. Want wij willen mobiele telefonie en internet in Nederland goedkoper maken."

In het kantoor in Amsterdam Zuidoost zijn reeds alle mobiele telefonie activiteiten van Telfort gevestigd. Met de komst van de medewerkers uit Utrecht, werken vanaf 14 september ruim 750 medewerkers in Amsterdam.

Telfort groeit snel op de markt. Telfort mobiele telefonie heeft ca 2,2 miljoen klanten. Bij Telfort internet kwamen dit jaar al ruim 100.000 nieuwe klanten aan boord. Het bedrijf is op dit moment de snelste groeier in het internetsegment. Ruim een kwart van alle nieuwe aansluitingen kiest voor Telfort internet. In totaal heeft Telfort een internetportfolio van ruim 300.000 klanten.