Apple iPhone bij Telfort

Apple iPhone

Fan van de Apple iPhone? Bij Telfort vind je diverse modellen van de iPhone tegen aantrekkelijk lage prijzen. Ontdek jouw favoriete model online!

Apple iPhone 5c

Apple iPhone 5c

Met de iPhone 5c kun je nu meegenieten van het design en de specificaties van de iPhone, zonder dat het je veel kost.

Apple iPhone 5c specificaties

Apple iPhone 5c
Schermafmeting 4 inch
Schermresolutie 1136 x 640 pixels
Schermtype Retina
Processor A6 chip
Werkgeheugen 1 GB
Camera 8 megapixel
Accu 1510mAh lithium-ion
Stand-by tijd 250 uur
Geschikt voor 4G Ja
Geschikt voor iOS 8 Ja

Waarom kiezen voor Telfort?

  • Bellen met het betrouwbare KPN netwerk
  • Elke maand dezelfde lage prijs
  • Bij elk gesprek na 10 minuten gratis bellen

Heb je al een iPhone?

Dan is Sim Only een goed idee. Met Telfort Sim Only betaal je enkel en alleen voor het verbruik van internet, belminuten en sms’jes. Je betaalt dus niet voor je iPhone, deze heb je tenslotte al. Daarnaast biedt een Sim Only abonnement van Telfort je alle voordelen van razendsnel 4G internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Maar tegen het lage tarief van Sim Only. Ontdek onze Sim Only Abonnementen.

Over Apple

Apple houdt zich pas sinds 2007 bezig met mobiele telefonie. Het bedrijf is bekend geworden met de productie van de eerste veelverkopende PC’s ter wereld. Het heeft dan ook grote ontwikkelingen voortgebracht in de wereld van de computertechniek, en blijft nu innoveren met smartphones die generatie na generatie meer geavanceerde technieken laten zien. Ook heeft Apple grote veranderingen teweeg gebracht met de introductie van andere mobiele computer- en muziekapparatuur. Naast de iPhone zijn ook de iPod, de iMac en de iPad uitvindingen die de wereld voorgoed hebben veranderd.