Mobiel internet

(Default header)

Telfort maakt gebruik van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Daardoor kan Telfort in heel Nederland een stabiele, betrouwbare en snelle internetverbinding aanbieden. Het 4G netwerk van KPN heeft veruit de beste dekking en is als enige provider landelijk dekkend. De dekking per plaats is te controleren op onze 4G dekkingspagina.

Mobiel internet zonder onverwachte kosten

  • Bekijk je verbruik in de Mijn Telfort app.
  • Gratis waarschuwingsbericht wanneer je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt.
  • Ontvang eenmalig extra 500MB voor maar €5. Sms ‘EXTRA MB AAN’ naar 1255.
  • Verhoog gedurende de maand je internetbundel. Dit kun je zelf eenvoudig doen via Mijn Telfort. En de volgende maand kun je hem gewoon weer verkleinen.
  • MB’s en minuten blijven 3 maanden geldig.
  • Betrouwbaar KPN netwerk.

Bestel nu een abonnement met mobiel internet

Sluit een nieuw abonnement af bij Telfort met een voordelige internetbundel.

Samsung Galaxy S4

Kies je telefoon

Kies je favoriete telefoon en stel daarna je abonnement samen.

Telfort Sim Only

Kies je Sim Only

Stel meteen je Sim only samen of lees eerst meer informatie.

Heb je al een Telfort abonnement?

Internetbundel bestellen of aanpassen

Wil je een internetbundel bestellen of wil je je bestaande internetbundel aanpassen? Log dan in op Mijn Telfort en pas je abonnement eenvoudig aan.

Abonnement verlengen

Wil je je abonnement verlengen? Ga dan naar onze Verlengshop en profiteer van aantrekkelijke deals.Supersnel internetten met 4G van Telfort

Met Telfort kun je nu nóg sneller internetten op je mobiele smartphone. Naast de bekende 3G-verbinding kun je nu ook kiezen voor 4G, de toekomst van mobiel internet. Met deze supersnelle internetverbinding wordt het nóg gemakkelijker om altijd en overal te genieten van streaming audio en video. Zet de InternetVersneller 4G aan en ervaar downloadsnelheden tot wel 25 Mbit/s.

Zorgeloos internetten in het buitenland

Speciaal om ook in de EU voordelig te kunnen internetten heeft Telfort de Internet Bundel EU. Voor € 5,00 krijg je 100 MB die je 7 dagen lang kunt gebruiken. Zo hoeft je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten in het buitenland.


Telfort Blog

Vandaag de dag gebruiken we continu onze smartphone om geen enkel online moment te missen. Des te handiger dus om te weten hoe je het maximale uit je mobiele databundel haalt. We zetten de slimste en meest spaarzame tips voor je op een rij. Wil je weten hoe je MB's kunt besparen? Neem een kijkje op het Telfort Blog.