Mobiel internet

De laatste jaren is mobiel internet een grotere rol gaan spelen in het alledaagse leven van veel mensen. Het zal je misschien verbazen; maar dat komt ook omdat er tegenwoordig meer mensen zijn met een smartphone dan met een computer. Een persoon pakt zijn telefoon er gemiddeld 150 keer bij op een dag. Logisch als je je bedenkt dat we altijd van alles op de hoogte willen zijn. Je wilt het nieuws bekijken, je e-mails lezen en leuke foto’s delen met familie en vrienden.

Mobiel internet zonder onverwachte kosten

Weet jij eigenlijk wel hoeveel MB's het kost om je lievelingsliedjes te streamen of om een website te laden? Hoe blij je ook bent met mobiel internet, niemand wil aan het eind van de maand voor verrassingen komen te staan. En dat is dus precies waar Telfort je mee gaat helpen. Telfort biedt mobiel internet zonder onverwachte kosten. De grootste voordelen zetten we nog even voor je op een rij:

  • Via de Mijn Telfort app kun je precies zien hoeveel MB’s je hebt verbruikt en hoeveel tegoed je nog hebt tot aan de start van de volgende maandbundel.
  • Ontvang een gratis waarschuwingsbericht wanneer je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt. Daarnaast stopt internet automatisch wanneer je gehele bundel verbruikt is.
  • Vraag eenmalig extra internet aan door middel van een smsje ‘EXTRA MB AAN’ naar 1255 en ontvang 500 MB voor 5 euro.
  • Verhoog gedurende de maand je internetbundel. Dit kun je zelf eenvoudig doen via Mijn Telfort. En als je de volgende maand je bundel weer wilt verkleinen, kan dat ook.
  • MB’s en minuten blijven 3 maanden geldig.

Bovendien internet je bij Telfort via het betrouwbare KPN netwerk. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Bestel nu een abonnement met mobiel internet

Sluit een nieuw abonnement af bij Telfort met een voordelige internetbundel.

Samsung Galaxy S4

Kies je telefoon

Kies je favoriete telefoon en stel daarna je abonnement samen.

Telfort Sim Only

Kies je Sim Only

Stel meteen je Sim only samen of lees eerst meer informatie.

Ik ben al klant van Telfort

Heb je al een Telfort abonnement maar nog geen internetbundel of wil je je bestaande internetbundel aanpassen? Log dan in op Mijn Telfort en pas je abonnement eenvoudig aan. En wil je je abonnement verlengen? Ga dan naar onze Verlengshop en profiteer van aantrekkelijke deals.

Telfort Blog

Vandaag de dag gebruiken we continu onze smartphone om geen enkel online moment te missen. Des te handiger dus om te weten hoe je het maximale uit je mobiele databundel haalt. We zetten de slimste en meest spaarzame tips voor je op een rij. Wil je weten hoe je MB's kunt besparen? Neem een kijkje op het Telfort Blog.