Telfort bestaat 20 jaar


In 20 jaar tijd is er veel gebeurd. Zo had 20 jaar geleden nog maar 10% van de Nederlanders een aansluiting op internet. En mobiele telefoons werden alleen maar gebruikt door zakenmensen. Geschreven berichten werden nog per fax, telegram of brief verstuurd. En e-mail en sms werden amper gebruikt. Ook Telfort is in 20 jaar tijd veel veranderd. Kijk mee naar de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar.
Telfort blijft gewoon zichzelf

In 1996 kwam Telfort op de markt om vaste telefonie voor heel Nederland simpel en voordelig te maken. Intussen hebben we onze diensten flink uitgebreid. Maar ons doel blijft hetzelfde, namelijk goede telecom bieden voor iedereen. Elke dag maken we onze diensten eenvoudiger en doen we ons best om al onze klanten nog beter te helpen. Natuurlijk blijven we altijd op zoek naar nog meer voordeel voor onze klanten.

Nieuws: Telfort viert 20-jarig bestaan

Amsterdam, 15 augustus 2016 –  Telfort bestaat 20 jaar. Het telecombedrijf is in 1996 opgericht als aanbieder van voordelige telefonie over de vaste lijn. Mobiele telefonie (1998), internet (2007) en interactieve televisie (2011) zijn daar later aan toegevoegd. Telfort was in 1996 medeverantwoordelijk voor het openbreken van de markt voor vaste telefoonlijnen en introduceerde in 2006 als een van de eerste providers Sim Only-abonnementen. Tegenwoordig is Telfort onderdeel van KPN.

Lees hier het nieuwsbericht