Voorwaarden
van Telfort


Voorwaarden wijziging

Telfort heeft in de Algemene voorwaarden nog verouderde bepalingen staan die na invoering van netneutraliteitswetgeving niet meer worden ingeroepen. Deze bepalingen zijn vervallen. Zoals de wet ook voorschrijft leveren wij de mobiele internettoegang zonder discriminatie, beperking of inmenging. Hierbij maken we geen onderscheid in de afzender of ontvanger, de inhoud, toepassing of dienst. En u kunt zelf kiezen met welk toestel u mobiel gaat internetten. Afspraken over volumes internet (data)verkeer en maximale snelheden zijn toegestaan en blijven vanzelfsprekend van toepassing.

Telfort zal afhankelijk van de toepasselijke voorwaarden klanten nog op individuele wijze informeren over het vervallen van dergelijke bepalingen.

Duidelijke voorwaarden Telfort Mobiel

Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom hebben we de belangrijkste Algemene- en Productvoorwaarden voor je op een rij gezet. Zo ben je snel op de hoogte en weet je wat je van een abonnement van Telfort kunt verwachten.Bovenstaand overzicht is niet uitputtend en vervangt de Algemene Voorwaarden en aanvullende productvoorwaarden niet. Alle Algemene Voorwaarden van Telfort kun je hieronder vinden:


Voorwaarden Telfort Internet & Bellen

Voorwaarden Telfort CombiVoordeel

Voorwaarden website Telfort.nl

Voorwaarden Zakelijk

Voorwaarden Telfort Zakelijk

Netneutraliteit

Fair Use Policy