Skip to content
Home

Interactieve TV Online App

Interactieve TV Online van Telfort

Gratis online tv kijken met Interactieve TV Online

Met Interactieve TV Online kijk je via je eigen internetverbinding naar de ruim 30 meest populaire zenders via je computer, tablet of smartphone. Daarnaast heb je toegang tot de complete programmagids en zoek je eenvoudig in het aanbod van Videotheek Thuis.

Eenvoudig te gebruiken
Als je als Telfort klant Interactieve TV hebt, kun je al gelijk Interactieve TV Online gebruiken.

Interactieve TV Online zenders
Interactieve TV Online zenders

Met TV Online kun je de ruim 30 meest populaire zenders altijd kijken via je computer, tablet of smartphone. Met het Opnemen pakket kun je jouw opnames ook overal terugkijken.

Kidspakket

Heb je ook het Kidspakket, dan krijg je deze zenders er ook bij!

Programma’s kijk je gewoon later terug, of je kijkt een film van de Videotheek Thuis
Programma’s kijk je gewoon later terug, of je kijkt een film van de Videotheek Thuis

Via Programma Gemist kun je van veel Nederlandse zenders de programma’s terugkijken. Thuis en onderweg kun je eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren voor een uitgebreid aanbod aan films en programma’s. Heb je ook het HBO pakket? Dan kun je met de speciale HBO GO app ook alle programma’s van HBO bekijken op 1 tablet, 1 smartphone en 1 computer.

TV Online op al je apparaten
TV Online op al je apparaten

Interactieve TV Online op de iPad of Android tablet Heb je een iPad of een Android tablet, een Android of een iPhone? Gebruik dan de gratis app. Zoek op Telfort TV Online in de AppStore of op Google Play. Interactieve TV Online op je computer Als je Interactieve TV wilt kijken op je computer, dan kan dat via een speciale pagina. Zolang je thuis kijkt is er geen wachtwoord nodig.