Blog

Kijktips uit het pluspakket

Op de hoogte

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV.

Kim
1 april 2020

Het beste van eigen bodem

Doe er je voordeel mee

Ook de Nederlandse artiesten merken de gevolgen van de coronacrisis: zij hebben helaas al hun optredens moeten afzeggen. Misschien had je een concert in de planning staan, of een ander feest waar de Nederlandstalige hits uit de speakers zouden knallen. Een schrale troost: met Telfort kun je op TV nog wel genieten van je favoriete artiesten van eigen bodem. Want ook zij verdienen het om in deze tijd extra in het zonnetje te worden gezet.

Kim
1 april 2020

Première films On Demand: de toppers

Doe er je voordeel mee

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? We zetten elke maand de beste Première films uit het On Demand menu van Interactieve TV van KPN voor jou op een rij.

Kim
1 april 2020

Programma's die je deze maand niet mag missen

Op de hoogte

Voor de maand april hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor de leukste programma's.

Kim
1 april 2020

Zender van de Maand

Doe er je voordeel mee

Ben jij een liefhebber van Nederlandstalig? Goed nieuws: in april is 100% NL TV zender van de maand bij Telfort en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Kim
1 april 2020

TV kijken op al je schermen

Zo doe je dat

Met Interactieve tv van Telfort bepaal je zelf waar en wanneer je tv kijkt.

Kim
26 maart 2020

Kijk waar en wanneer je wilt met de iTV apps

Hoe zit dat?

Met Telfort iTV kun je overal in huis en onderweg tv kijken. Op je eigen telefoon, tablet, laptop of smart tv kijk je wat jíj wilt! De ontwikkelingen van deze apps staan natuurlijk niet stil, dus hieronder vind je een overzicht van de laatste wijzigingen op de apps en website.

Kim
26 maart 2020

Volg de gratis Nationale AI-Cursus en laat je kinderen meedoen

Doe er je voordeel mee

Nu de kinderen thuis zijn, is het een goed moment om samen met je kind alles te leren over over kunstmatige intelligentie. Artificiële of kunstmatige intelligentie, kortweg A.I., is een technologische ontwikkeling die volgens deskundigen nog meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Eind vorig jaar is de Nationale A.I.-cursus Junior gelanceerd, voor scholieren van ongeveer 10-14 jaar. In dit blog lees je alle informatie en vind je een link naar de website.

Kim
24 maart 2020

Tips om verantwoord thuis te werken

Zo doe je dat

Werk jij ook weleens vanuit huis? Zo werk je het prettigst.

Kim
23 maart 2020

Thuis sporten? Deze 4 gratis apps helpen je op weg

Zo doe je dat

Voor een goede workout hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Wij zetten 4 handige apps om thuis te sporten voor je op een rij.

Kim
23 maart 2020

Een maand Film1 voor iedereen

Doe er je voordeel mee

Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus, blijven veel mensen thuis. Daarom geven we jou als vaste klant één maand Film1. Daarnaast ontvang je gratis de kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music. Ook de zenders Comedy Central Extra en 192 TV zijn gratis te zien deze maand. Op deze manier hopen we deze periode iets aangenamer te maken. Je kunt deze zenders kijken van 16 maart tot en met 13 april. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement. Heb jij al Film1? Dan krijg je binnenkort het maandbedrag van ons terug. Je hoeft hier niets voor te doen.

Kim
16 maart 2020

Top 4 Google Hacks

Op de hoogte

De zoekmachine kent een aantal handige functies en shortcuts. We zetten de 4 beste Google hacks voor je op een rij.

Kim
1 maart 2020

In maart te zien op FOX Sports

Doe er je voordeel mee

Maak je agenda maar vast leeg. In maart staan er een aantal zeer interessante duels in de Eredivisie op het programma. De maand begon al met Ajax – AZ, en PSV – Feyenoord. Daarna reizen PSV en Ajax af naar het noorden voor een duel tegen Groningen en Heerenveen. AZ ontvangt dan ADO Den Haag in het inmiddels herstelde Afas Stadion.

Kim
1 maart 2020

Het beste voor natuurliefhebbers

Doe er je voordeel mee

Hoewel we niet bepaald een strenge winter achter de rug hebben, zijn we toch blij dat het er weer aankomt: de lente! Fluitende vogeltjes, bloemen en planten die in bloei staan, weilanden vol met lammetjes en kalfjes… Met Telfort kun je ook genieten van de natuur zonder een stap buiten de deur te zetten.

Kim
1 maart 2020

Klaar voor de start?

Op de hoogte

Nog maar heel even en dan zullen de coureurs weer met ronkende motoren aan de start verschijnen. In maart gaat namelijk het 71ste Formule 1 seizoen beginnen! Zal Max dit jaar geschiedenis weten te schrijven?

Kim
1 maart 2020

Zo maak je een sterk wachtwoord

Zo doe je dat

Om je gegevens op internet goed te bewaken is een sterk wachtwoord belangrijk. In dit artikel geven we vijf tips.

Kim
1 maart 2020

Formule 1 GP van Australië live kijken bij Telfort

Op de hoogte

Kim
1 maart 2020

Nu On Demand te zien bij Telfort: Joker

Doe er je voordeel mee

Kim
1 februari 2020

Meest populaire blog artikelen

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Een maand Film1 voor iedereen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast