Blog

4 tips voor de leukste pakjesavond

6 november 2018 13:00

Het verlanglijstje is gemaakt, de schoen is gezet en Sinterklaas klopt alweer bijna op de deur. Heb jij ook zo’n zin in 5 december? Wij kunnen niet wachten tot de Goedheiligman ons huis weer weet te vinden. Hoog tijd om de leukste websites en apps op een rij te zetten voor een onvergetelijke pakjesavond.

Rijm app

Bij pakjesavond hoort natuurlijk een prachtig gedicht, zodat de Sint voor je verlanglijstje zwicht. Is rijmen niet jouw sterkste kant? Onderstaande rijm apps helpen je uit de brand. Ook kun je terecht op de website van Mick’s Rijmwoordenboek. Zo hoef je niet dagenlang naar de juiste rijmwoorden op zoek. 
·      Rijmpiet is gratis verkrijgbaar voor iOS
·      SinterklaasHulp is gratis verkrijgbaar voor Android

Bellen met Sinterklaas

Kan de Sint tijdens pakjesavond niet langskomen? Geen paniek. Hij is tegenwoordig gewoon bereikbaar via mobiel of tablet dankzij de Bellen met Sinterklaas app. Laat de Sint bellen en hij kan onder andere vertellen waar op dat moment de cadeautjes te vinden zijn. Als bellen met de Sint toch nog een beetje spannend is, dan kun je de beste man ook een sms sturen. 
·      Bellen met Sinterklaas is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android  

Sinterklaas spelletjes

Wat is er leuker dan met z’n allen gezellig spelletjes spelen? Sinterklaas Spelletjes is een app om met zijn tweeën, drieën of vieren te spelen. De app bestaat uit vier spellen. Wie raakt de ander het hardst tijdens ‘Pepernoten gooien’? Ben jij het snelst met ‘Zaklopen’? Ben jij een echte zwarte piet en kun je als de beste ‘Pakjes bezorgen’? Of ben jij vingervlug en ‘Grijp jij het cadeau’?
·      Sinterklaas Spelletjes is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

De Club van Sinterklaas

De ideale manier om de spanning onder controle te houden, is door spelletjes te spelen. Met De Club van Sinterklaas app speel je spelletjes, luister je muziek en bekijk je videoclips. Daarnaast vind je in de app de leukste video’s met voorleesverhalen, voorgelezen door Sinterklaas. Leuk om alvast in de Sinterklaassfeer te komen! 
·      De Club van Sinterklaas is gratis verkrijgbaar voor iOS

Nog druk in de weer met je verlanglijstje? Neem eens een kijkje in onze Telfort shop en laat je inspireren. In onze lijst van top 10 telefoons vind je aantrekkelijke toestellen die we het meest verkopen. Kijk snel welk toestel het beste bij jou past. 

Ook iets voor jou? 
Deze 4 games speel je offline

4 handige video apps voor je smartphone

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
mobiel
iOS
Android
kinderen

Meest populaire blog artikelen

Er komt een nieuw TV menu

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone