Blog

Altijd op tijd voor het begin van je programma

21 juni 2018 20:41

Heb je het begin van jouw favoriete programma gemist? Met Interactieve TV van Telfort is dat geen probleem. Want met Begin Gemist kijk je het programma terug wanneer het jou uitkomt.

Er is nog maar één kassa open, je hond trekt zijn eigen plan of je fietsband is lek. En dan mis je dus net het begin van jouw favoriete programma. Met Interactieve TV van Telfort is dat verleden tijd. Want met Begin Gemist kan je altijd direct terug naar het begin van het programma. Ook al is het al een tijdje bezig. Zo sta je voortaan fluitend in de rij bij de kassa, loop je nog een blokje om met de hond en plak je rustig je band.

Begin Gemist

Met Begin Gemist ga je direct terug naar het begin van een tv-programma of goede film. Met één druk op de knop van je afstandsbediening herstart je het programma. Zo hoeft je je niet meer te haasten voor de uitzending. Je kunt programma’s ook stoppen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en zo vaak je wilt verlaten en opnieuw bekijken.

Is Begin Gemist gratis?

Begin Gemist is gratis op publieke en enkele commerciële zenders. Voor sommige programma’s wordt voor Begin Gemist een bedrag gevraagd. De zenders bepalen welke programma's beschikbaar zijn voor Begin Gemist en of ze gratis zijn of niet. Betalen doe je simpel met de afstandsbediening van Interactieve TV. Het bedrag wordt dan op je volgende factuur in rekening gebracht.

Zo doe je dat

Hoe je dat doet? Simpel. Het is wel afhankelijk van je afstandsbediening.
Klik op een van de onderstaande links voor meer uitleg.

Ik heb een zwarte afstandsbediening
Ik heb een witte afstandsbediening

Zenders Begin Gemist

Begin Gemist wordt aangeboden in samenwerking met de zenders, en wordt steeds meer uitgebreid. Deze zenders stellen een aantal programma’s of films beschikbaar voor Begin Gemist.

Bestel nu

Wil jij gebruik maken van Begin Gemist? Bestel nu Interactieve TV van Telfort.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone