Blog

De nieuwste films in het Film1 pakket

23 april 2020 10:49

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand mei hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Long Shot

Komedie met Charlize Theron en Seth Rogen waarin de invloedrijke Charlotte een gooi doet naar het presidentschap en tot ieders verbazing haar tegenpool, de onbezonnen journalist Fred, aanneemt als speechwriter. Long Shot is te zien vanaf 5 mei.

12 Years A Slave

Indringend drama waarin de Afro-Amerikaanse Solomon in 1841 als vrij man leeft in het Noorden van de Verenigde Staten, maar gekidnapt wordt en in het Zuiden als slaaf moet werken. Winnaar van drie Oscars, waaronder Beste Film. 12 Years A Slave is te zien vanaf 9 mei.

Natural Born Killers

Mickey en Mallory Knox zijn Amerika’s meest sexy en monsterlijke duo seriemoordenaars. Als Mickey en Mallory worden gearresteerd, grijpt Wayne zijn kans: een exclusief interview vanuit de gevangenis moet de kijkcijfers opvijzelen. Natural Born Killers is te zien vanaf 16 mei.

Stephen King's A Good Marriage

Thriller naar een kort verhaal van Stephen King met Joan Allen en Anthony LaPaglia als een gelukkig getrouwd stel waarvan de vrouw per toeval ontdekt dat haar man een weerzinwekkend geheim voor haar verborgen houdt. Stephen King's A Good Marriage is te zien vanaf 1 mei.

El Chicano

Actiefilm waarin politieagent Diego Hernandez de opdracht krijgt om El Chicano te ontmaskeren, een vigilante die de misdaad met gelijke munt terugbetaalt en de gewelddadige straten van East LA schoonveegt. El Chicano is te zien vanaf 2 mei.

Shutter

Een jong koppel reist voor hun huwelijksreis af naar Tokio. De reis wordt al snel een nachtmerrie wanneer ze op de foto’s die ze maken verschijningen waarnemen. Verschijningen die na een tijdje niet alleen op de foto’s te zien zijn. Shutter is te zien vanaf 8 mei.

In Time

In de toekomst is tijd letterlijk geld. Op je 25e stopt het ouderdomsproces en om in leven te blijven moet je extra tijd vergaren. Will leeft van minuut tot minuut, totdat hij door een mazzeltje in de wereld van de rijken terechtkomt. In Time is te zien vanaf 22 mei.

The Forgiven

Drama met Forest Whitaker als aartsbisschop Desmond Tutu die tegen het einde van de Apartheid in een zwaarbewaakte gevangenis een intense ontmoeting heeft met de racistische moordenaar Piet Blomfeld (Eric Bana). The Forgiven is te zien vanaf 23 mei.

Man on Fire

Een bodyguard krijgt de taak een meisje te beschermen als Mexico geteisterd wordt door kidnappings. De ouders van het meisje staan ook op de hitlijst. Wanneer het meisje toch verdwijnt zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Man on Fire is te zien vanaf 29 mei.

Heb jij nog geen Film1? Maak dan gebruik van deze welkomstkorting. Krijg de eerste 6 maanden Film1 met 5 euro korting.

Bekijk het Film1 pakket

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Film1

Meest populaire blog artikelen

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone