Blog

Deze 5 films kijk je gratis op Vaderdag

1 juni 2018 11:33

Is jouw vader de beste papa van de wereld? Vast wel. Dan wil je hem op Vaderdag natuurlijk extra verwennen. Heb je geen cadeautje voor je vader, maar wil je toch iets leuks doen? Las dan een gezellige filmmiddag in. Telfort zorgt voor de 5 gratis Vaderdag films, jij voor de popcorn. Deal?

Dunkirk


Het is de Tweede Wereldoorlog en de strijd om Frankrijk is in volle gang. Het Duitse leger is sterker dan de Britse en Franse soldaten dachten en ze moeten zich steeds verder terugtrekken. Ze komen terecht bij het Noord-Franse Duinkerke, maar kunnen geen kant op. Via de zee worden ze gebombardeerd en het Duitse leger is uit op evacuatie. Vanaf het strand is op heldere dagen hun thuisbasis, Engeland, te zien. Er schieten boten te hulp, maar of ze op tijd komen…

Sicario

Al jaren vindt er op de grens tussen de Amerikaanse staat Arizona en Mexico een heftige drugsoorlog plaats. FBI-agente Kate Macy neemt deel aan een CIA-operatie om de gevaarlijke baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen gaat ze de grens over om hem te vinden. Hierdoor stapt ze een totaal andere wereld in, met gevaar voor eigen leven.

Zero Dark Thirty

Na de aanslagen op 11 september 2001 deden de Amerikaanse inlichtingendiensten er alles aan om Osama bin Laden te vinden. Helaas lopen alle sporen naar de terroristenleider dood. De jonge CIA-agente Maya zet alles op alles om hem op te sporen. Het wordt een heftige zoektocht, waarbij geweld vaak aan bod komt.

Foxcatcher

De broers Dave en Mark Schultz zijn twee succesvolle worstelaars die allebei goud winnen op de Olympische Spelen. Ze worden in hun carrière financieel gesteund door de vreemde miljonair John du Pont. Er blijkt uiteindelijk veel meer te schuilen achter de keuze van Du Pont om de broers bij het team Foxcatcher te laten werken. Het wordt al snel duidelijk hoe stevig zijn grip is op de broers.

Wind River

Cory Lambert is een ervaren jager en lokale officier van Wyoming en het Indianenreservaat Wind River. Op een dag vindt hij een bevroren lijk van een tiener. FBI-agent Jane Banner wordt ingeschakeld en samen met Cory gaat ze op speurtocht om te ontdekken wie er verantwoordelijk is voor de moord. Hoe meer ze in het onderzoek duiken, hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

Zo bekijk je de 5 gratis Vaderdag films

Witte afstandsbediening:

  • Druk op de menuknop van je afstandsbediening
  • Ga naar On Demand
  • Ga naar Voor Jou > Vaderdag

Zwarte afstandsbediening:

  • Druk op de menuknop van je afstandsbediening
  • Ga naar Kiezen en Kijken
  • Ga naar Voor Jou > Vaderdag

Kijk je liever films via de Interactieve TV app? We vertellen je hier hoe je dat precies doet. 

De films die we voor Vaderdag selecteerden kijk je helemaal gratis van 15 tot en met 30 juni 2018.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone