Blog

Deze films en series van televisiezender AMC kijk je gratis in juli

27 juni 2018 12:09

Op televisiezender AMC zie je de mooiste filmklassiekers en de beste originele dramaseries van eigen productie. Als thuisbasis van vele geroemde programma’s en televisieseries won het Amerikaanse netwerk AMC Emmy’s voor onder andere Breaking Bad en Mad Men. In de maand juli kijken klanten van Telfort de vele series en films op AMC helemaal gratis. 

Hap & Leonard

De Amerikaanse serie Hap & Leonard vertelt het verhaal van twee vrienden: Hap, een blanke voormalige dienstweigeraar en Leonard, een zwarte en openlijk homofiele Vietnam-veteraan. De twee mannen starten een zoektocht, nadat een zwarte vrouw wordt vermist in het door de Ku Klux Klan besmette stadje Grovetown. Ze doen er alles aan om de vrouw op te sporen voordat de Klan haar vindt.

  •  Hap & Leonard (seizoen 3) zie je iedere maandag om 22:00 uur

The Night Manager

Voormalig Brits soldaat Jonathan Pine wordt ingehuurd door de geheime inlichtingendienst om zich te mengen in de vrienden- en kennissenkring van internationaal zakenman Richard Onslow Roper. Doel van deze operatie is een einde te maken aan de duistere banden die Roper heeft gesmeed tussen de veiligheidsdiensten en de illegale wapenhandel.

  • The Night Manager (seizoen 1) zie je iedere donderdag om 22:00 uur

A Birder’s Guide to Everything

Een jonge fanatieke vogelspotter denkt dat hij de ontdekking van zijn leven heeft gedaan. Op de avond voor de bruiloft van zijn vader, gaat hij samen met de leden van de Young Birders Society op zoek naar deze zeldzame eend

  • A Birder's Guide to Everything zie je zondag 1 juli om 22:00 uur

Moonstruck

De Newyorkse Loretta is op jonge leeftijd weduwe geworden en denkt nu opnieuw de liefde te hebben gevonden in de stijve en humorloze Johnny. Toch krijgt ze haar twijfels wanneer ze Johnny’s jongere broertje Ronny leert kennen. 

  • Moonstruck zie je zondag 8 juli om 22:00 uur

An American in China

De 22-jarige David weet niet goed welke richting hij uit moet met zijn leven. Zijn ouders willen dat hij naar China gaat in het belang van hun familiebedrijf en uiteindelijk stemt hij in met deze wens. Hier ontmoet hij de ambitieuze Mei Yang, wat zijn trip naar het Verre Oosten zal veranderen. 

  • An American in China zie je zondag 29 juli om 22:00 uur

AMC is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand juli gratis naar de zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit. 

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
overstappen
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone