Blog

Een maand Film1 voor iedereen

16 maart 2020 18:05

Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus, blijven veel mensen thuis. Daarom geven we jou als vaste klant één maand Film1. Daarnaast ontvang je gratis de kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music. Ook de zenders Comedy Central Extra en 192 TV zijn gratis te zien deze maand. Op deze manier hopen we deze periode iets aangenamer te maken. Je kunt deze zenders kijken van 16 maart tot en met 13 april. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement. Heb jij al Film1? Dan krijg je binnenkort het maandbedrag van ons terug. Je hoeft hier niets voor te doen.

Waar kan ik de zenders vinden?
Je kijkt de 4 zenders van Film1 op kanaal 245 t/m 248. De kinderzenders Nick Toons, Jr. en Music zitten op kanaal 52 t/m 54. De zenders Comedy Central Extra zit op kanaal 71 en 192 TV op kanaal 113. Hieronder hebben we onze favoriete films van deze maand voor je geselecteerd.

Righteous Kill

Loopt er een seriemoordenaar vrij rond? In Righteous Kill proberen twee ervaren rechercheurs de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Is de juiste persoon achter de tralies gezet? Je kijkt Righteous Kill vanaf 1 maart.

The Wolf of Wall Street

Mooie vrouwen, het spectaculaire succes op de handelsbeurs en zijn verslaving aan drugs. Deze film is gebaseerd op het ongelooflijke leven van Jordan Belfort, oftewel The Wolf of Wall Street. Je ziet het hele verhaal rond zijn succes en even spectaculaire ondergang, zijn levensstijl en tumultueuze privéleven. Je kijkt The Wolf of Wall Street vanaf 7 maart.

New Kids Turbo

Het is crisis. Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie uit het Brabantse Maaskantje zijn hun banen kwijt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Dan is er nog maar één uitweg: nergens meer voor betalen. New Kids Turbo kijk je vanaf 13 maart.

A Private War

Het begin van misschien wel de gevaarlijkste opdracht van hun leven. De gevierde oorlogscorrespondent Marie Colvin gaat samen met fotograaf Paul Conroy naar de belegerde Syrische stad Homs. A Private War is te zien vanaf 14 maart.

El Reino

Een rijke Spaanse politicus - rijk geworden met schimmige deals en connecties – richt zijn partij ten gronde, wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt. Kijk El Reino vanaf 20 maart.

Kick-Ass

De doorsnee tiener Dave Lizewski is een stripfan, op een dag besluit hij zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Vanaf nu heet hij ‘Kick-Ass’! Je kijkt Kick-Ass vanaf 21 maart.

Elektra

Elektra krijgt de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller’s kant te gaan staan en hem te beschermen tegen de Ninja Assasins. Elektra is te zien vanaf 22 maart.

Love & Other Drugs

De jonge playboy Jamie is werkzaam in de farmaceutische industrie. Hij ontmoet Maggie, een vrouw die zich door niemand uit het veld laat slaan. De relatie die tussen beide ontstaat, overvalt hen allebei. Love & Other Drugs is te zien vanaf 27 maart.

My Name is Lenny

De beruchte Lenny McClean, oftewel ‘the Guv’nor’. Hij is de gewelddadige koning van de illegale bokswedstrijden in het Londense East-End rond de jaren zeventig. In de film zie je zijn levensverhaal en hoe hij onterecht wordt beschuldigd van moord. My Name is Lenny is te zien vanaf 28 maart.

Bekijk Film1 pakket

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Film1

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Een maand Film1 voor iedereen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast