Blog

Formule 1: oktober racemaand

24 september 2018 15:28

Oktober belooft een waanzinnig snelle maand te worden voor Formule 1 liefhebbers met in totaal 3 races op de planning. Ben je groot fan van Max Verstappen? Dan mag je in je handjes knijpen. Vorig jaar was oktober namelijk de meest succesvolle maand voor de jonge coureur met 2 overwinningen. In dit artikel lees je precies welke race wanneer plaatsvindt en hoe je ze kunt bekijken.

GP Japan: voor de ochtendmens

De GP Japan is dé race voor de vroege vogels. Als je het aan ons vraagt is het tegelijkertijd een goede reden voor ontbijt op bed. Het Suzuka Circuit draait al jaren mee in de Formule 1 en is een garantie voor spektakel. De vele bochten en kans op regen zijn daarnaast reden genoeg om goed op te letten. Vorig jaar eindigde Verstappen als 2e achter wereldkampioen Lewis Hamilton. Dit jaar zit een podiumplek er dus zeker in. Wij gaan voor de verrassing met Verstappen als winnaar.

·       GP Japan kijk je zondag 7 oktober om 07:10 uur

GP USA: een Amerikaans avontuur

Ready, set, go. Deze zondagavond vraagt om een grote bak popcorn. Dit jaar wil Max Verstappen namelijkrevanche nemen tijdens de Grand Prix van USA. Vorig jaar startte hij vanaf een 16e positie en begon vervolgens aan een lange inhaalrace. Het bochtige circuit bleek in zijn voordeel, want Verstappen kwam terug en behaalde de 4e plek. In de laatste bocht pakte hij zelfs de 3e positie, maar de wedstrijdleiding bestrafte zijn inhaalactie na de wedstrijd. Dit jaar zal blijken of Verstappen heeft geleerd van zijn fouten.

·       GP USA kijk je zondag 21 oktober om 20:10 uur

GP Mexico: hoge verwachtingen

Een week later kunnen we opnieuw genieten van een spannende avondrace. Het circuit Autódromo Hermanos Rodríguez lijkt namelijk gemaakt voor Max Verstappen. Tenminste, dat bleek vorig jaar. In de kwalificatie op zaterdag behaalde hij net niet pole-position. Met de pole-position hoef je alleen de eerste positie te verdedigen, omdat je helemaal vooraan start. Toch eindigde hij wel in deze race als eerste. Dit kwam mede door een crash tussen concurrenten Hamilton en Vettel. Dit jaar belooft een stuk spannender te worden. Het circuit ligt op 2 kilometer hoogte, waardoor andere auto’s een stuk sneller zijn. Verstappen heeft de vorm, controle en een goed gevoel bij het circuit.

·       GP Mexico kijk je zondag 28 oktober om 20:10 uur

Het Telfort Sportpakket

Je bekijkt alle Formule 1 wedstrijden live met het Ziggo Sport Totaal pakket. Heb je thuis een witte Telfort afstandsbediening? Dan activeer je het zenderpakket eenvoudig met je afstandsbediening.

Ben je onderweg, maar wil je wel genieten van de race? Dat kan met de app van Interactieve TV.

Bekijk je een race of voetbalwedstrijd liever zonder abonnement? Geen probleem. Vanaf 6,- koop je een losse wedstrijdpas. Kijk je meer dan twee wedstrijden per maand? Dan ben je toch goedkoper uit met een abonnement.

Vind jij snelheid naast de baan ook belangrijk? Doe dan onze Telfort speedtest. Dé manier om te checken of jij thuis optimaal geniet van je internetsnelheid.

Ook iets voor jou?
Series en films downloaden van Netflix: zo doe je dat
Dit zijn de beste buurtapps van dit moment

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?

6 tips om je MB-verbruik te beperken