Blog

Het beste voor natuurliefhebbers

1 maart 2020 7:00

Running Wild with Bear Grylls

Vuur maken met behulp van urine? Laat dat maar aan Bear Grylls over! In een nieuw seizoen ‘Running Wild with Bear Grylls’ neemt de survivalexpert elke week een Hollywood-ster mee op een barre tocht door de wildernis. Onder andere Channing Tatum, Cara Delevingne, Armie Hammer en Dave Bautista gaan het avontuur met Bear aan.  Volgens Bear zelf draait het programma om leren van de natuur en het ontwikkelen van een ‘geef nooit op’-mentaliteit die je mee terug neemt naar het dagelijks leven. ‘Running Wild with Bear Grylls’ zie je elke woensdag om 21:00 uur bij National Geographic, op kanaal 18.

Night on Earth

Wat doen dieren zodra de zon ondergaat? Dat onderzoekt de nieuwe baanbrekende Netflix-serie ‘Night On Earth’. Door middel van hypermoderne technologie wordt in beeld gebracht hoe dieren op hun eigen unieke manier omgaan met de nacht. Normaal is het al een uitdaging om (wilde) dieren te filmen, maar in deze serie wordt, onder andere door het gebruik van infraroodcamera’s en speciale technieken, zelfs het nachtelijke leven onder water prachtig verbeeld. Deze zesdelige serie komt van de makers van ‘Our Planet’, waar ook de beroemde Briste bioloog Sir David Attenborough aan meewerkte. In ‘Night on Earth’ is hij niet te zien, of horen. In plaats daarvan leende actrice Samira Wiley, die je kunt kennen van onder andere ‘Orange Is the New Black’ en ‘The Handmaid’s Tale’, haar stem aan de serie. ‘Night on Earth’ is nu te zien op Netflix.

Meer informatie over Netflix kijken via Telfort

Malawi Wildlife Rescue

In de gloednieuwe zesdelige serie ‘Malawi Wildlife Rescue’ volgen we de avonturen van het toegewijde personeel van het Lilongwe Wildlife Centre, het enige opvangcentrum voor wilde dieren in Malawi. Hoofd-dierenarts Amanda Salb en haar team doen er alles aan om gewonde en verlaten dieren te redden en uiteindelijk terug te zetten in het wild. De serie is opgenomen in het regenseizoen; het drukste seizoen voor het centrum. Omdat Malawi één van de armste landen van Afrika is, moet het team vaak improviseren om de dieren zo goed mogelijk te kunnen helpen. ‘Malawi Wildlife Rescue’ is zowel on demand te zien als elke zondag op Love Nature, op kanaal 34.

Extra zenderpakket bestellen

Ook interessant voor jou:

Formule 1 GP in Australië live kijken bij Telfort
In maart te zien bij Fox Sports
Kijktips uit het Pluspakket

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone