Blog

Kijktips voor februari. Meer dan liefde!

1 februari 2020 7:00

Voor de één is het de leukste dag van het jaar, de ander vindt het juist verschrikkelijk: Valentijnsdag. Bij welke groep je ook hoort, we kunnen er niet omheen dat 14 februari draait om de liefde. Daarom staat de hele maand februari bij Telfort in het teken van romantiek!

De leukste romantische films, gratis te zien

Zo zijn de leukste Nederlandse én buitenlandse romantische films de hele maand gratis te zien voor alle klanten van Telfort. Zwijmel bijvoorbeeld weg bij Gerard Butler en Jessica Biel in ‘Playing For Keeps’ of geniet van een Nederlandse sterrencast in de comedy ‘Mannenharten’. Deze en andere zwijmelfilms, zoals ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Smoorverliefd’, de klassieker ‘Beauty and the Beast’ en het grappige ‘What to Expect When You’re Expecting’ zie je in februari gratis bij Telfort. Ga naar het menu van je TV, selecteer ‘On Demand’ en kies voor ‘Gratis films en series’.

On Demand te zien: Joker

Heb je geen behoefte aan romantische films? Dan kun je kijken naar de film Joker. Het is dé film van het moment. De één noemt het een meesterwerk, de ander noemt ‘m gevaarlijk: de misdaadfilm ‘Joker’, gebaseerd op de gelijknamige superschurk uit de Batman-stripverhalen. Je kunt nu zelf oordelen, want ‘Joker’ is voor 4,99 te zien bij On Demand.

Nova Zembla

Het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz, dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer. Nova Zembla is te zien vanaf 21 februari op Film 1.

Benieuwd naar de nieuwste films op Film 1? Bekijk het hier.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Een maand Film1 voor iedereen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast