Blog

Met deze 6 films is Blue Monday zo erg nog niet

18 januari 2019 13:00

Buiten is het koud en donker, de lente is nog lang niet in zicht en het is de eerste dag van de werkweek. Allemaal ingrediënten voor een sombere dag. Maandag 21 januari is het Blue Monday, ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Deze 6 leuke feelgoodfilms zorgen ervoor dat jij vrolijk de dag doorkomt.

Sing Street

Grote kans dat je behoefte hebt aan muziek op deze Blue Monday. Daarom mag de Ierse film Sing Street écht niet ontbreken in deze lijst. De 14-jarige Conor wordt door zijn ouders van een privéschool overgeplaatst naar een openbare school in Dublin, waar het er nogal ruig aan toe kan gaan. Hij wordt verliefd op de mooie Raphina en vraagt of zij in de videoclip van zijn band wil spelen. Eén probleempje: de band bestaat nog niet.

·      Sing Street vind je in het Pluspakket

Puss in Boots

Ken je de Gelaarsde Kat nog uit Shrek? Hij heeft zijn eigen animatiefilm gekregen. In deze film gaat Puss (ingesproken door Antonio Banderas) op zoek naar de Gans met de Gouden Eieren. Dit doet hij natuurlijk niet alleen. Samen met zijn meesterbrein Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de straatkat Kitty (Salma Hayek) beleeft hij de mooiste avonturen.

·      Puss in Boots kijk je bij Videoland

Clueless

Een echte klassieker voor een dag als Blue Monday is Clueless. Rijkeluisdochter Cher is het populairste meisje van de school en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit eenmaal is gelukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op het nieuw meisje in de klas, Tai. Het doel? Haar net zo populair maken als zij zelf zijn.

·      Clueless kijk je via Netflix

The Nice Guys

Fan van wat meer actie? Dan mag je deze komische actiefilm met Ryan Gosling en Russell Crowe niet missen. In The Nice Guys spelen ze de rollen van 2 privédetectives die op een opmerkelijke manier de zelfmoord van een jonge actrice onderzoeken. Wanneer ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is.

·      The Nice Guys vind je in het Pluspakket

Superbad

Ook Superbad mag vandaag niet ontbreken op je lijstje. Beste vrienden Evan en Seth staan op het punt hun diploma voor de middelbare school te halen. Nu ze allebei naar een andere universiteit gaan, spreken ze af dat ze eerst nog allebei een vriendin moeten scoren. Wanneer de 2 pubers alcohol proberen te kopen voor een schoolfeest, gaat het niet zoals gepland.

·      Superbad kijk je bij Netflix

Ballerina

Zin in een feelgood animatiefilm? Kies dan voor de film Ballerina uit het Pluspakket. Het 11-jarige weesmeisje Félicie droomt al haar hele leven van één ding: balletdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor besluit ze het weeshuis te ontvluchten en naar Parijs te gaan. Om deze droom uit te laten komen zal Félicie haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en concurrentie.

·      Ballerina vind je in het Pluspakket

Ook iets voor jou?
Deze 7 slimme gadgets zorgen voor een comfortabeler leven

Deze 7 films kijk je in 2019 thuis vanaf de bank

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
overstappen
kinderen
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone