Blog

Met Moederdag kijk je deze 5 films gratis

1 juni 2018 11:52

Zondag 13 mei staat voor de deur en dat betekent maar één ding: Moederdag. Of jij nu de moeder, dochter of beide bent, samen tijd doorbrengen is vandaag extra fijn. Wat het nog specialer maakt is onder de dekens kruipen om samen deze gratis films bij Telfort te kijken. Dit doe je tot het einde van deze maand, genoeg tijd dus om ze alle vijf te zien.

PS: I Love You


Niets is fijner dan je zielsverwant aan je zijde te hebben. Gerry en Holly lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Als Gerry overlijdt is Holly dan ook ontroostbaar. Totdat ze een brief met geluidsrecorder in haar postvakje krijgt. Gerry heeft 12 brieven aan haar nagelaten en geeft in elke brief instructies over wat ze die dag moet doen. Zo ontstaat een jaar vol avonturen voor Holly en haar vrienden.

Haar naam was Sarah

De tienjarige Sarah wordt in 1942 samen met haar ouders uit hun huis in Parijs opgepakt. Ze verstopt haar broertje in de kledingkast en belooft hem te komen bevrijden. Sarah komt alleen nooit meer terug. Zestig jaar later schrijft journalist Julia Jarmond een artikel over deze razzia. Ze gaat op zoek in de archieven en via het dossier van Sarah ontdekt zij het geheim van haar schoonfamilie. 

Knielen op een bed violen

Hans is gelukkig getrouwd met Margje en ze leiden een gezinsleven op hun kwekerij. Wanneer Hans een diepreligieuze ervaring meemaakt, is hij ervan overtuigd oog in oog te hebben gestaan met God. Hans verliest zijn zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Niet alleen zijn huwelijk, maar ook de relatie met zijn twee zoons komt onder druk te staan. Hans lijkt steeds meer in de macht van de sekte te vallen, terwijl Margje niets meer kan doen dan toekijken.

Monsieur Chocolat

Monsieur Chocolat vertelt het waargebeurde verhaal van de Franse clown Chocolat. Hij is de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in het Franse Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij grote successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het geld dat binnenstroomt?

Jackie

De tweeling Sofie en Daan ontvangen een onverwacht belletje over hun onbekende biologische moeder uit Amerika. Jackie, de moeder, gooit de levens van de tweeling op z’n kop. Hoewel de relatie tussen moeder en dochters stroef loopt, komen de drie steeds dichter bij elkaar. Een roadtrip door Amerika met een moeder die slecht ter been is zorgt voor veel hilariteit en drama. 

Zo bekijk je de 5 gratis films

Witte afstandsbediening

  • Druk op de menuknop van je afstandsbediening
  • Ga naar On Demand
  • Ga naar Voor Jou > Moederdag

Zwarte afstandsbediening

  • Druk op de menuknop van je afstandsbediening
  • Ga naar Kiezen en Kijken
  • Ga naar Voor Jou > Moederdag

Je kan deze films ook via de Interactieve TV app kijken.


De films die we voor Moederdag selecteerden kijk je helemaal gratis tot en met 31 mei. 

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone