Blog

Mijn Telfort app is vernieuwd

21 juni 2018 22:15

Goed nieuws voor onze klanten, want we hebben weer een update voor de Mijn Telfort app. Vanaf nu is de app nog overzichtelijker geworden en heb je beter inzicht in je verbruik en facturen. Voor zowel Mobiel als Thuis. Zo houd je controle over je kosten. Benieuwd wat er nog meer is aangepast? In dit artikel leggen we het je uit.

Wat is de Mijn Telfort app?

Met de Mijn Telfort app bekijk je je verbruik, facturen en nog veel meer. De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

Je logt in met je mobiele nummer of gebruikersnaam en je wachtwoord voor Mijn Telfort. Heb je nog geen wachtwoord voor Mijn Telfort of ben je ‘m vergeten? Vraag dan hier een wachtwoord aan. Ook kun je de app beveiligen met een pincode, zodat je altijd veilig en eenvoudig inzicht in je verbruik hebt. Na de eerste keer inloggen krijg je een korte uitleg met nieuwe functies van de app. 

Wat is er nieuw in versie 4.2?

Er zijn weer wat mooie veranderingen aangebracht in de Mijn Telfort app, waarbij er vooral is gekeken naar het gebruiksgemak. Zo bekijk je naast de facturen van Mobiel nu ook de facturen van je Thuis abonnement in de app.

Thuis
Heb je zowel Telfort Mobiel als Telfort Thuis? Voeg dan nu Mijn Telfort Thuis en Mijn Telfort Mobiel samen. Zo kun je zowel je facturen van Thuis als Mobiel tegelijkertijd bekijken.

Inzicht
Op de startpagina voor mobiel check je niet alleen wat je deze maand hebt verbruikt, maar kijk je ook nog eens rustig je factuur na en pas je je abonnement aan met extra internet-, bel- en sms-bundels. Ook kun je vanaf oktober de facturen van je Thuis abonnement inzien op het Thuis Dashboard. Log in met je mobiele nummer of gebruikersnaam, je wachtwoord en kies voor ‘Thuis’.

Bekijk je kostenoverzicht
Hier zie je in één oogopslag wat je kosten tot nu toe zijn voor Vast Bellen en Interactieve TV. Ook zijn je laatste drie facturen direct zichtbaar in de app en zie je gelijk of deze al betaald zijn. De rest is te vinden onder ‘Bekijk al je facturen’. Klik onderaan op Abonnement om te zien wanneer je abonnement is begonnen, weer afloopt of activeer gemakkelijk een extra bundel.

Verbruik Vast Bellen
Bekijk hier het aantal gesprekken dat je hebt gevoerd, de duur en de kosten ervan.

Verbruik Interactieve TV
Hier vind je de kosten van jouw Interactieve TV. Heb je een film of serie besteld via Interactieve TV? Dan verschijnt de titel samen met de datum en de kosten in het overzicht.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone