Blog

Oudejaarsconference 2018: lachend het nieuwe jaar in

25 december 2018 11:00

Of er nog wat te lachen valt? Jazeker! Op de laatste dag van het jaar trekken zowel Guido Weijers als Marc-Marie Huijbregts alles uit de kast voor de Oudejaarsconference 2018. Wat, waar en wanneer? Je leest het hier.

Guido Weijers

Voor de derde keer verzorgt de Brabantse cabaretier de show op Oudejaarsavond voor RTL. Verwacht een avond vol confronterende grappen over afgelopen jaar, waarbij Guido graag het randje opzoekt. Hij belooft zichzelf én het publiek ver uit de comfortzone te sleuren. Wat er allemaal voorbijkomt? Het succes van de Luizenmoeder, de dood van Avicii en Maarten van der Weijde die zijn Elfstedentocht niet haalt, maar wel gehuldigd wordt. Ook dit jaar komt de Oudejaarsconference 2018 vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

·      Guido Weijers: De Oudejaarsconference zie je om 20:30 uur bij RTL 4

Marc-Marie Huijbregts

Een andere Brabander die op 31 december de uitdaging aangaat met zichzelf en het jaar is Marc-Marie Huijbregts. Grootheden als Theo Maasen, Herman Finkers en Youp van ’t Hek gingen hem al voor. Nu is het de taak aan Marc-Marie een cabaretvoorstelling te maken en met een hoop humor terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogtepunten en de dieptepunten van 2018, wat was de grootste tegenvaller van het jaar en wat kwam geheel onverwacht? De Oudejaarsconference 2018 heeft de titel Onderweg Naar Morgen en wordt opgenomen in de schouwburg van zijn geboorteplaats Tilburg. 

·      Marc-Marie Huijbregts: Onderweg naar Morgen zie je om 22:30 uur bij NPO 1

Niet jouw soort humor? Geen paniek. Bestel een cabaretshow On Demand bij Telfort. Met keuze uit shows van Hans Teeuwen, Jochem Myjer, Najib Amhali, Ronald Goedemondt, Youp van ‘t Hek én Theo Maassen zit er altijd iets voor jou bij. We lichten er een aantal uit.

Najib Amhali – I Amhali

In zijn achtste cabaretshow spat het plezier van Najib af als vanouds. ‘I Amhali’ gaat over niemand minder dan Najib zelf. Maken de grote mijlpalen in zijn leven hem nou ook volwassener? Niet altijd. Zijn vrouw zit daardoor soms met twee kinderen opgescheept. Hij biedt een vrolijke kijk op zijn nieuwe levensgeluk. Want ook dat, zit ‘m in de kleine dingen.

Youp van ’t Hek – Licht

Youp van ’t Hek viert de lichte momenten van het leven in zijn eerste voorstelling sinds hij uit de running was door ernstige gezondheidsproblemen. Youp bespreekt de vriendschap met Jaap, een psychiater met wie hij ruim dertig jaar lang iedere week een afspraak had en het leven besprak.

Jochem Meyer – Even Geduld AUB!

Jochem Myjer is door ziekte en een heftige operatie een tijd lang van het podium geweest. In Even Geduld Aub! kijkt hij terug op zijn zware periode aan de hand van dagboekfragmenten, waarmee hij voor kippenvel weet te zorgen. Dat wisselt de cabaretier net zo makkelijk af met hilarische grappen.

 Ook iets voor jou?
11 x de leukste kinderfilms

Deze 7 films kijk je in 2019 thuis vanaf de bank

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Er komt een nieuw TV menu

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone