Blog

Scoor punten met deze 5 originele ideeën voor Valentijnsdag

5 februari 2019 13:00

Laat iemand jouw hart sneller kloppen? Op 14 februari kun je het die persoon nog eens écht duidelijk maken, want op Valentijnsdag vieren we de liefde. Een dag waarop iedereen z’n brievenbus en mailbox nog eens extra checkt, om te kijken of er een liefdevol bericht is binnengekomen. Wij zetten de leukste ideeën voor een geslaagde Valentijnsdag voor je op een rij. En geloof ons: dat gaat verder dan een bosje bloemen bezorgen.

Valentijn idee 1: Op de tandem

Met z’n tweeën op de fiets is toch veel leuker dan in je eentje? Huur een tandemfiets om samen de grachten van Amsterdam te bewonderen of fiets rond over de prachtige Veluwe. Om niet te verdwalen, heb je de handige app van Google Maps op je telefoon staan. Zo weet je zeker dat je op tijd bent voor het romantische diner voor twee. Haal meer uit de app met deze verrassende functies van Google Maps.

·      Google Maps is gratis beschikbaar voor iOS en staat standaard op Android smartphones.

Valentijn idee 2: Tafel voor twee

Met romantisch kaarslicht kom je al heel ver, maar liefde gaat wel degelijk door de maag. Mochten je kookkunsten niet fantastisch zijn, dan is het handig om de hulp van een professional in te schakelen. Ga naar het YouTube kanaal van de Engelse chef-kok Jamie Oliver voor inspiratie en hij helpt je met duidelijke instructies een heerlijk maal op tafel te zetten. Nog steeds geen succes? Download dan de app van IENS of ga naar de website, om nog gauw in een restaurant een romantisch tafeltje voor twee te scoren.

·      IENS is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Valentijn idee 3: Het staat in de sterren geschreven

Staat er een heldere sterrenhemel op de planning? Organiseer dan een romantische avond onder de sterren. Zorg voor warme kleding, een paar kleedjes en iets warms te drinken en jullie zijn er helemaal klaar voor. Met de app Sky Map voor Android en Night Sky voor iOS spot je de hele avond sterrenbeelden en zie je misschien ook nog wel planeten. Gebruik in Sky Map de zoekfunctie om makkelijk een ster of je favoriete planeet te vinden.

·      Sky Map is gratis verkrijgbaar voor Android
·      Night Sky is gratis verkrijgbaar voor iOS

Valentijn idee 4: Geschikte bloemen

Bij Valentijnsdag horen bloemen, het liefst natuurlijk rozen. Je kunt online een bosje rode rozen bestellen voor jouw Valentijn, maar is het niet veel leuker om zelf een mooie bos samen te stellen? Ga dan voor een workshop bloemschikken bij jou in de buurt. Zo heb je niet alleen een gezellige middag of avond met elkaar, ook neem je een mooie bos bloemen mee naar huis.

Valentijn idee 5: Op de vlucht

Voor een goede portie vermaak, spanning en uitdaging sla je dit jaar de bioscoop even over. Ga deze Valentijnsdag daten in één van de vele escape rooms. Check van tevoren wel even of je kunt reserveren voor twee personen. Niet mogelijk? Dan maak je er toch gewoon een dubbeldate van? Net zo gezellig natuurlijk en je kunt de rekening splitten. En of je nou in het noorden, zuiden, westen of oosten van het land woont. Escape rooms vind je tegenwoordig overal.

Kijk je liever gewoon een romantische film op de bank? Kies dan voor de Franse film Demain Tout Commence, die je nu in het Pluspakket vindt. De hoofdrol in deze film is voor Omar Sy. Hij werd in één klap beroemd door zijn rol in Intouchables. Probeer het Pluspakket de eerste 2 maanden gratis. Toch niets voor jou? Meld jezelf daarna eenvoudig weer af.

Ook iets voor jou?
4 handige video apps voor je smartphone

8 verborgen functies van de iPhone

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
mobiel
iOS
Android
overstappen
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone