Blog

valentijn

1 februari 2020 7:00

Vier Valentijn met deze romantische films, gratis te zien in februari

Of je nu een partner hebt of niet, met Telfort kun je de hele maand februari genieten van romantische films. Samen, of alleen. Om bij weg te dromen. Het mag allemaal! En het beste is: je kunt ze gratis bekijken. Handig als je net een heel duur Valentijns cadeau hebt gekocht, of juist allemaal troostvoer hebt ingeslagen om je liefdesverdriet te verwerken.

Romantische comedy’s van Nederlandse bodem

Wij Nederlanders zijn best goed in het maken van romantische comedy’s. Geloof je dat niet? Dan kun je dat nu zelf gaan zien, want er zijn 3 films van eigen bodem te bekijken. In ‘Mannenharten’, overladen met bekende acteurs, volgen we verschillende verhalen, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Zo is er Tim (Daan Schuurmans), die twijfelt over zijn aanstaande huwelijk met Laura (Hadewych Minis). Dan is er muziekproducent Dennis (Barry Atsma) die het goed doet bij de vrouwen, maar toch besluit weer contact op te nemen met een oude liefde. En Frank (Teun Kuilboer) hoopt dat het weer goed komt met zijn ex Susanne (Georgina Verbaan). Ook in ‘Verliefd op Ibiza’ volgen we verschillende Nederlanders en hun liefdesperikelen in Ibiza, die allemaal samenkomen bij een optreden van DJ Armin van Buuren. En dan is er nog ‘Smoorverliefd’, waarin we de roerige romantiek volgen in de levens van dochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna.

Ook Hollywood houdt van romantiek

Mochten de Nederlandse films toch niet helemaal jouw ding zijn, kun je ook kiezen voor een lekkere Hollywoodfilm als ‘What to Expect When You’re Expecting’. Ook deze film is overladen met sterren als Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid en Joe Manganiello, en volgt vijf koppels die met elkaar verbonden zijn doordat ze allemaal een kind verwachten. In ‘Playing For Keeps’ zien we Gerard Butler als George Dryer, een oud-profvoetballer die heel goed is in de sport, maar iets minder goed in het leven zelf. Als hij het voetbalteam van zijn zoontje gaat coachen heeft hij genoeg vrouwelijke fans aan de zijlijn, maar het liefst wil hij zijn ex-vrouw (Jessica Biel) terug…

Klassiek sprookje

Tot slot kun je nog genieten van een echte klassieker: ‘Belle en het Beest’. Het bekende verhaal, over de mooie jonge Belle die gevangen wordt genomen in het kasteel van het Beest en al snel ontdekt dat hij meer is dan slechts een lelijk wezen, is al meerdere malen verfilmd. Deze Franse versie (genaamd La belle et la bête) uit 2014 ken je waarschijnlijk nog niet. De film is Nederlands gesproken, dus de kleintjes kunnen ook meekijken.

Net als de andere films, is de film gratis zien bij Telfort! Om dit te doen ga naar het menu van je TV, kies je voor ‘On Demand’ en selecteer je ‘Gratis films en series’. Veel kijkplezier!

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Een maand Film1 voor iedereen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast