Blog

Winkelen met korting

20 juni 2018 15:26

We kennen het allemaal: je koopt iets online en een paar dagen later ontvang je een kortingscode voor je volgende aankoop. Je baalt, want zo vaak doe je geen online aankoop. Tegen de tijd dat je een nieuwe aankoop doet, is de kortingscode verlopen.

Daarom hebben we voor jou de handigste links op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat jouw aankoop ook écht supervoordelig is.

Actiecode.nl

Op actiecode.nl worden dagelijks kortingscodes van duizenden webshops geplaatst. Met zo’n kortingscode bespaar je op jouw online aankoop. Zo kan je voordelig een boek, speelgoed of iets anders bestellen. Handig aan de website is dat je kunt aangeven of de code werkt of niet. Zo ben je altijd up-to-date van de laatst werkende kortingscodes.

Naast digitale kortingsbonnen worden er dagdeals gegeven. Deze slimme deals zijn alleen geldig op de dag dat je de pagina bekijkt.

Beslist.nl

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Hier vind je ruim 25 miljoen producten die je in 9.707 shops kunt kopen. Je kunt producten, prijzen en shops met elkaar vergelijken en zien waar het product het voordeligst is.

Prijsvergelijk

Het inwisselen van kortingscodes is niet de enige manier om waar voor je geld te krijgen. Vergelijk bijvoorbeeld van tevoren de prijs van het gewenste artikel in andere (web)winkels. Op de websites prijsvergelijk.nl en kieskeurig.nl vergelijk je eenvoudig de prijzen van producten met elkaar.

Tip


Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de prijsvergelijk websites of volg de actiecode.nl en beslist.nl op Facebook. Maar let op: laat je niet onnodig verleiden en schaf alleen het product aan waar je écht naar op zoek bent. Anders ben je alsnog duurder uit.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone