Blog

Zender van de Maand

27 december 2018 12:00

In januari is ‘Boomerang’ zender van de maand. Dat betekent dat deze zender uit het Pluspakket voor Telfort klanten gratis is te zien op kanaal 28. Op familiezender Boomerang zijn de leukste cartoons te zien. Kijk met het hele gezin bijvoorbeeld naar bekende figuren als Tom & Jerry of Mr. Bean, of kies een nieuwe serie, zoals The Happos Family of Oddbods. Boomerang richt zich op kinderen tussen 4 en 9 jaar, maar brengt plezier voor jong en oud.

Tom & Jerry

Wie kent ze niet: Tom en Jerry, de beroemde kat en muis die elkaar het leven zuur maken. De eerste aflevering van de beroemde tekenfilmserie was al in de jaren ’40 van de vorige eeuw te zien, maar de show is nu in een nieuw jasje gestopt en dus helemaal bij de tijd!

Grizzy and the Lemmings

Grizzy heeft alles wat een beer nodig heeft om blij te zijn. Zijn enige doel in het leven: vissen en dutjes doen. En dan zijn er nog de lemmings. Zij lijken op het eerste gezicht op hele schattige knuffelbeestjes, maar schijn bedriegt… Bekijk de nieuwe avonturen van Grizzy en de Lemmings vanaf 21 januari iedere dag om 14:00 uur.

The Happos Family

Deze schattige familie woont in een Europees safaripark. Overdag wordt dit park bezocht door mensen die foto’s van ze maken terwijl ze door de modder rollen of lekker liggen te luieren. Maar als de poorten zijn gesloten voor de bezoekers, beginnen de avonturen pas echt! En jij kunt meegenieten. Schakel vanaf maandag 14 januari iedere dag in om 13:50 uur.

Boomerang is een zender uit het Telfort Pluspakket.

Klanten van Telfort kijken de hele maand januari gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 28 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. 

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Deze 7 slimme gadgets zorgen voor een comfortabeler leven

2x zoveel data: dit kun je er allemaal mee

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Thuis sporten? Deze 4 gratis apps helpen je op weg

In 3 stappen WhatsApp Web op je pc of laptop