Blog

Zender van de Maand

27 februari 2019 11:30

In maart is Commedy Central Extra Zender van de Maand. Dat betekent dat deze zender uit het Pluspakket voor Telfort klanten gratis is te zien op kanaal 28. Comedy Central Extra is speciaal voor fans van cabaret en comedy. De dagelijkse actualiteit, stand-up, sitcoms en adult animation: als echte comedy liefhebber zit jij helemaal goed bij deze zender.

The Mick

De ene zus is enorm succesvol, rijk en lijkt alles te hebben wat haar hart begeert, terwijl de andere zus de eeuwige single is die elke maand de eindjes bij elkaar moet knopen. Maar in The Mick is niet alles wat het lijkt: de geslaagde zus wordt namelijk opgepakt door de FBI en Mickey moet nu opeens voor de drie kinderen van haar zus zorgen. Maar of dat nou een goed idee is… Je ziet The Mick elke zondag om 21:30 uur!

The Daily Show

Trevor Noah behandelt op hilarische manier het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Een flinke dosis humor, interessante interviews en bijgestaan door verschillende verslaggevers met hun eigen humoristische kijk op het nieuws. The Daily Show brengt de laatste headlines met een scherp randje! Je ziet The Daily Show elke dinsdag t/m vrijdag om 19:00 uur.

South Park

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van South Park hebben gehoord. De animatieserie, die inmiddels bijna 300 afleveringen telt, is al sinds de eerste aflevering uit 1997 een enorm succes. Stan, Kyle, Cartman en natuurlijk Kenny: de grofgebekte jochies maken de meest bizarre dingen mee en de serie gaat geen taboe uit de weg. Je ziet South Park van maandag t/m vrijdag om 18:15 uur!

Comedy Central Extra is een zender uit het Telfort Pluspakket.

Klanten van Telfort kijken de hele maand maart gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 28 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. 

In de maand februari was ‘National Geographic WILD’ Zender van de Maand.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Wat kun je met vliegtuigmodus?