Blog

Zender van de Maand

2 april 2019 11:30

In april is ‘Discovery Science’ zender van de maand. Dat betekent dat deze zender voor Telfort klanten met een Uitgebreid TV-pakket gratis is te zien op kanaal 28. Discovery Science is speciaal voor fans van de wetenschap maar ook onwijs leuk voor alle nieuwsgierigen. Van alledaagse fenomenen tot de nieuwste technologieën, hier op aarde maar ook in het heelal: ontdek het allemaal met Discovery Science!

Earth Day

Op 22 april is het de Dag van de Aarde. Dit wordt elk jaar wereldwijd gevierd en is uitgegroeid tot de grootste milieu-actiedag ter wereld. Bij Discovery Science kun je daarom de hele maand kijken naar programma’s over de Aarde. Neem bijvoorbeeld ‘How The Earth Works’, waarin wetenschappers op een avontuurlijke reis gaan om de grootste vraagstukken van deze tijd te onderzoeken. Of ‘Invisible Worlds’, waarin Richard Hammond de kijker meeneemt naar een parallel universum dat onzichtbaar is voor het blote oog.

How It’s Made: Dream Cars

Iedereen heeft een droomauto: die ene auto die je zo graag zou willen, maar waarschijnlijk nooit zult hebben. In dit programma zie je hoe zulke droomauto’s gemaakt worden. In elke aflevering neem je een kijkje onder de motorkap van de meest prachtige wagens en wordt je meegenomen naar de fabrieken en laboratoria. ‘How It’s Made: Dream Cars’ biedt jou een kijkje achter de schermen en toont hoe die Maserati’s, Camaro’s, Bentley’s, Porches en vele andere droomauto’s gemaakt worden. Je ziet het vanaf donderdag 18 april om 18:30 uur, op Discovery Science!

Discovery Science is een zender uit het Telfort Pluspakket.

Klanten van Telfort kijken de hele maand april gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 28 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening.

In de maand maart was 'Comedy Central Extra' Zender van de Maand.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Anoniem bellen doe je zo