Blog

Zender van de Maand: Crime + Investigation

23 juli 2018 14:00

Op televisiezender Crime + Investigation zie je de spannendste documentaires en series. In de maand augustus kijken klanten van Telfort de zender uit het Pluspakket helemaal gratis.

Wie heb ik aan de lijn

Deze serie kijkt naar moorden die niet alleen gruwelijk waren, maar ook nog eens goed gepland. De noodoproepen zijn afkomstig van de moordenaars zelf, die ingewikkelde verduisteringsverhalen bedachten om mogelijke vervolging te voorkomen. Vanaf 7 augustus krijg je iedere dinsdag op Crime + Investigation een kijkje in unieke verhalen, waarbij de moordenaar overal mee probeert weg te komen.

·       999: Killer on the line zie je vanaf dinsdag 7 augustus om 22:00 uur

Elke minuut telt

In The First 48 worden de rechercheurs gevolgd die tijdens de eerste 48 uur na een moord aan het werk zijn. Vinden zij binnen twee dagen geen spoor van de dader? Dan verkleint de kans om de moordenaar te vinden. Elke minuut die wegtikt, hebben de verdachten meer tijd om te vluchten. Ook wordt de kans groter dat getuigen vergeten wat ze zagen en het bewijsmateriaal verloren gaat.

·       The First 48 (vervolg) zie je vanaf vrijdag 24 augustus om 22:00 uur

Bewijsmateriaal gezocht

Een moord zonder enige verdachte, aankopingspunten die ontbreken en misschien is er zelfs niet eens een lichaam. Op dat moment gaan onderzoekers aan de slag om toch bewijsmateriaal te verzamelen. Maar bewijs is waardeloos als het niet aan een verdachte kan worden gekoppeld. In deze spannende serie onthult Robbie Coltrane acht van de moeilijkste, meest complexe en verbijsterende moordzaken die ooit door de Britse politie zijn onderzocht.

·       Robbie Coltrane’s Critical Evidence 2 (vervolg) zie je vanaf maandag 13 augustus om 22:00 uur

Crime + Investigation is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand augustus gratis naar de zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening.  

Ook iets voor jou?

4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Ga je verhuizen? Gebruik dan de Telfort checklist

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?

6 tips om je MB-verbruik te beperken