Blog

Zender van de Maand: Discovery Science

22 augustus 2018 13:00

Op televisiezender Discovery Science zie je de leukste en meest interessante programma’s over de wetenschap. In de maand september kijken klanten van Telfort de zender uit het Pluspakket helemaal gratis.

Makers Month

Laat je inspireren door een serie programma's over bouwkundige wonderen, innovaties en uitvindingen. In How We Invented The World zie je bijvoorbeeld hoe de mobiele telefoon ooit tot stand is gekomen en in Gamechangers: Inventing The World maak je kennis met het werk van wetenschappers die hun tijd ver vooruit waren.

·       Makers Month zie je vanaf maandag 3 september om 20:10 uur

Mythbusters

Zolang er mythes bestaan, is er werk aan de winkel voor de Mythbusters. Zo onderzoeken presentators Jon en Brian of een airbag dodelijk kan zijn als je als bijrijder met je voeten op het dashboard zit en of druppelend water op het voorhoofd iemand écht gek kan maken. Jon en Brian testen al deze mythes op originele wijze, waarbij het vaak gepaard gaat met een hoop spektakel en explosies.

·       Mythbusters zie je maandag 3 tot en met maandag 10 september om 18:30 uur

Supercar Superbuild

Sommige auto's zijn veel meer dan slechts een vervoermiddel. Deze serie gaat dan ook over de schoonheid en perfectie van enkele bijzondere auto’s. Hoe bouw je de meest betoverende auto ter wereld? In elke aflevering kun je je verbazen over een bijzondere superauto, zoals de Pagani Huayra, de Dodge SRT Viper en de Maserati Ghibli.

·       Supercar Superbuild zie je vanaf vrijdag 14 september om 18:30 uur / 21:00 uur

You have been warned

Het internet staat er vol mee: zelfverklaarde wetenschappers die de gekste experimenten uitvoeren. In deze serie gaat een team met topwetenschappers op onderzoek uit hoe deze huis-tuin-en-keuken-wetenschappers te werk gaan en wat hun doel eigenlijk is. De experts bepalen uiteindelijk wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

·       You have been warned zie je vanaf dinsdag 25 september om 18:30 uur / 21:00 uur

Discovery Science is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand september gratis naar de zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit. 

Ook iets voor jou?
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

TV ophangen: zo bepaal je de ideale plaats

 

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone