Blog

Zender van de Maand: NPO 3 Extra

20 november 2018 17:18

In december is NPO 3 Extra Zender van de Maand. Dat betekent dat deze zender uit het Pluspakket voor Telfort klanten gratis is te zien op kanaal 28. Zo kun je bij NPO 3 Extra bijvoorbeeld genieten van ‘Ranking the Stars’ en ‘Spuiten en Slikken’, maar ook van de beste muziek, concerten en festivals.

Cabaretweek

Van 3 tot en met 10 december geniet je van heel veel cabaret. Iedere avond worden er nieuwe cabaretshows van aanstormend talent uitgezonden. Zo kijk je bijvoorbeeld naar Kirsten van Teijn, Benjamin van der Velden, Jochen Otten en vele anderen. Iedere avond is er om 20:30 uur een nieuwe voorstelling te zien.

Club Hub

De dagelijkse liveshow Club Hub, gemaakt voor en door jonge mensen, behandelt thema’s als liefde, muziek, reizen, lifestyle en alles eromheen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt besproken door presentatoren van alle publieke omroepen. Elke dag wordt het nieuws op een geheel eigen manier behandeld met behulp van telkens een andere gast. Club Hub is tot en met 17 december iedere werkdag live te zien vanaf 16:30 uur.

3FM Serious Request

December staat natuurlijk in het teken van 3FM Serious Request, waarin de week voor kerst zoveel mogelijk geld voor een goed doel wordt ingezameld. Hierbij denk je waarschijnlijk aan het bekende Glazen Huis. In 2018 wordt alles echter helemaal anders: Serious Request gaat letterlijk het land in.

Vanaf drie verschillende locaties trekken drie DJ-teams een week lang, 24 uur per dag, te voet van actie naar actie om op Kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht. Dit jaar zamelen ze geld in voor het Rode Kruis waarbij het publiek een eigen doel kan kiezen: levens redden in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten. Je kunt de avonturen van de DJ’s tussen 18 en 24 december 24 uur per dag live volgen op NPO 3 Extra.

NPO3 Extra is een zender uit het Telfort Pluspakket

Klanten van Telfort kijken de hele maand december gratis naar deze zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 28 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. 

Ook iets voor jou?
De 4 zenderpakketten bezorgen je nóg meer kijkplezier
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
overstappen

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Wat kun je met vliegtuigmodus?

TV kijken op al je schermen

Anoniem bellen doe je zo