Blog

Zender van de Maand: OUTtv

23 april 2020 13:19

In mei is OUTtv zender van de maand bij Telfort en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

OUTtv is dé lifestylezender voor de gay – en openminded met internationaal succesvolle tv-programma’s, populaire series, prijswinnende films en indrukwekkende documentaires. OUTtv doet verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community.

Eurovision

In mei zou hét evenement van het jaar plaatsvinden: het Eurovisiesongfestival. En dan ook nog eens in ‘ons’ eigen Rotterdam! Helaas gaat dit niet door, maar dat mag de pret niet drukken. Bij OUTtv kun je op 6 mei om 20:00 uur namelijk nog steeds genieten van ‘The Road to Eurovision’. De voorbereidingen, de festiviteiten, maar ook het annuleren van het evenement: alles word in deze wekelijkse talkshow besproken. Met diverse gasten kijkt OUTtv terug op de voorbereidingen van het grootste muziekspektakel ter wereld. Aansluitend kun je genieten van ‘Eurovision in Concert’: het grootse promo-evenement en preparty, een echte must-see voor de fans van het Songfestival! En daarna is het nog niet klaar, want dan kun je nog kijken naar ‘Best of Eurovision’. Top 10 lijstjes met de beste Songfestivalliedjes van de afgelopen jaren. Je ziet het elke woensdag om 22:15 uur!

Gay for Play

Vanaf 19 mei zie je elke dinsdag om 20:45 uur een nieuwe aflevering van de komische spelshow ‘Gay for Play’, gepresenteerd door RuPaul (inderdaad, die van ‘RuPaul’s Drag Race’). Een panel van zes beroemdheden helpen twee deelnemers om popcultuurvragen te beantwoorden en zo fantastische prijzen te winnen.

Drag Race Thailand

Deze Thaise versie van de populaire realityshow ‘Rupaul’s Drag Race’, waarin drag queens concurreren om de volgende Drag Superster te worden, zie je vanaf 26 mei elke dinsdag om 21:00 uur.

OUTtv is de hele maand april vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Met het Pluspakket kun je OUTtv vinden op kanaal 77.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €9,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Doe er je voordeel mee

Meest populaire blog artikelen

Anoniem bellen doe je zo

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen