Blog

Interactieve TV van Telfort: hoe werkt het?

7 juni 2018 16:14

Lekker voor de buis je favoriete serie of programma kijken wanneer het jou uitkomt. Of kijk je liever de film van gisteren nog even af? Interactieve TV dient niet alleen het gemak, maar ook de mens. En juist daarom brengen we je graag op de hoogte van de laatste voordelen van Interactieve TV van Telfort. Pauzeer jij ondertussen even de film?

Live TV Pauzeren of Opnemen

Stel je zit ‘s avonds op de bank je favoriete show te kijken, maar ineens gaat de bel. Met slechts één druk op de afstandsbediening pauzeer je de show en loop je naar de voordeur om je visite te begroeten. Je kijkt verder wanneer het jou uitkomt. Een andere mogelijkheid is om je favoriete programma’s op te nemen en later terug te kijken met het Opnemen Pakket. Bij Telfort kan je 6 programma’s tegelijk opnemen zodat je echt niets mist.

Méér TV

Daarnaast heb je met de witte afstandsbediening toegang tot Meer TV. Hiermee bekijk je de leukste apps op je televisie. En heb je een Netflix account? Dan kijk je ook hitseries als Narcos of How to get away with murder op je tv. Dit is mogelijk met de volgende tv-ontvangers: Arcadyan HMB 2260 en Arris 2952.

Online tv kijken

Eindelijk op zondagavond alle voetbalsamenvattingen kijken? Geen probleem, dat kan in alle rust met Interactieve TV op al je schermen. Online tv kijken kan nu met je computer, laptop, tablet of smartphone. Download voor je tablet en smartphone eenvoudig de Telfort iTV app in de AppStore of Google Play

Online tv kijken wanneer je verbonden bent met je WiFi-netwerk is gratis. Wanneer je gebruikt maakt van je databundel ‘kost’ het 1GB per 1,5 uur. Met onze grootste bundel van 5000MB kijk je dus 7,5 uur tv op je mobiel. Of surf naar itvonline.nl om direct vanaf je laptop of computer te kijken.

Gemist

Je favoriete serie gemist? Je kijkt heel eenvoudig programma’s terug als ze al begonnen of afgelopen zijn. De meeste kijk je tot wel 7 dagen gratis terug via de TV-gids.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Hoe zit dat

Meest populaire blog artikelen

Er komt een nieuw TV menu

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone