Blog

Kijk waar en wanneer je wilt met de iTV apps

26 maart 2020 10:00

Met Telfort iTV kun je overal in huis en onderweg tv kijken. Op je eigen telefoon, tablet, laptop of smart tv kijk je wat jíj wilt!

De ontwikkelingen van deze apps staan natuurlijk niet stil, dus hieronder vind je een overzicht van de laatste wijzigingen op de apps en website.

Voor de Kids

De Kids-omgeving is een veilige omgeving op de tablet waar jonge kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken. Wil je dat je kinderen niet té lang bezig zijn met tv kijken? Hier is aan gedacht! Stel een timer in via de ‘Ouders’-knop. En ook het verlaten van de Kids-omgeving gaat niet zomaar: je lost eerst een sommetje op voordat je kunt terugkeren naar de gewone iTV app. Zo zorgen we dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kijkt.

De Kids-omgeving is al een aantal maanden beschikbaar voor klanten met het Pluspakket of Kidspakket, maar sinds kort is deze omgeving ook opengesteld voor alle klanten met het Basispakket. Met het Basispakket heb je toegang tot 25 series in de Kids-omgeving. Alles al gezien? Probeer dan eens het Pluspakket uit! Hiermee heb je toegang tot meer dan 200 films en series voor de allerkleinsten. En natuurlijk ook met de laatste films en series voor de ouders.

De Kids-omgeving is beschikbaar via tablets in de iTV app. Je vindt de Kids-omgeving via Profiel > Kids.

Films en Series

Met de iTV apps kijk je naar de nieuwste films en series, zoals bijvoorbeeld Parasite, The Joker en Grey’s Anatomy. En je kijkt ze gemakkelijk op het grote scherm met Chromecast.

Gebruik je de iTV app? Dan zie je op de startpagina meteen al een snelkoppeling naar alle films en series. Gebruik de filter-knoppen om snel de film of serie te vinden die bij je past.

Gebruik je de iTV website of smart tv app? Dan navigeer je via het menu naar Films of Series*. Je vindt meteen een overzicht van aanbevolen films en series, of gebruik de filter-knop om te zoeken in jouw favoriete genre. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op Documentaires, Actie of Erotiek**.

* Op de smart tv app heb je nu nog alleen toegang tot Films. Series komen binnenkort beschikbaar. ** Om erotische films te kijken, pas je eerst de instellingen aan in Profiel > Kinderslot.


Verder kijken


Ben je begonnen aan een film of serie en wil je die op een ander apparaat verder kijken? Op de startpagina van de website en de app vind je de carrousel “Verder kijken”, waar je een overzicht hebt van de films en series die je nog aan het kijken bent.


Wat kun je binnenkort nog meer verwachten?

We zijn hard aan het werk om het gebruik van de apps nóg gemakkelijker voor je te maken. We willen nog niet te veel verklappen, maar binnenkort kun je de volgende functionaliteiten verwachten:

  • Een verbeterde startpagina op de app en website, waarmee je nog makkelijker een programma, film of serie vindt om te kijken. En we gaan je hier natuurlijk mee helpen, met persoonlijke aanbevelingen!
  • En heb je iets leuks gevonden, maar nog geen tijd om het te kijken? Geen probleem! Je voegt de film of serie dan toe aan ‘Mijn lijst’, om op een later tijdstip alsnog te kunnen kijken.
  • Kijk je graag op het grote scherm en heb je een Apple TV? Dan komt er binnenkort wat leuks aan.. ;)

Geschikte apparaten

Wil je kijken op je telefoon of tablet? Download dan de app via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

Kijk je liever op je laptop of pc? Ga naar https://telfort.tv.kpn.com/welkom. De website is geschikt voor de browsers Chrome, Firefox, Edge en Safari.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim

Meest populaire blog artikelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

TV kijken op al je schermen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Wat kun je met vliegtuigmodus?