Blog

Zorgeloos overstappen naar Telfort Internet, TV en bellen

7 juni 2018 15:03

Ben je niet tevreden met je huidige aanbieder? Overstappen naar Telfort is zo gepiept. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de overstap van provider eenvoudig regelt.

Traag internet of een telefoonrekening die de pan uit rijst. Of nog vervelender: internet dat helemaal niet werkt. Wie niet tevreden is met zijn huidige aanbieder, kan maar beter overstappen naar een andere provider. Met de Overstapservice van Telfort is die stap zo gemaakt.

De Overstapservice

Ben je van plan om over te stappen naar Internet, Interactieve TV of Bellen van Telfort? Maak dan gebruik van onze Overstapservice en zit geen dag zonder internet, tv en/of bellen.

Met de Overstapservice zeggen wij je huidige abonnement op. We doen er alles aan om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het oude abonnement laten we overgaan in het nieuwe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder internet komt te zitten of met dubbele kosten eindigt.

Installatie garantie

Heb je al van onze Installatie garantie gehoord? Dit houdt in dat je in eerste instantie het Doe-het-Zelf pakket zelf aansluit. Dankzij onze superduidelijke instructies moet dit geen probleem zijn. Mocht je toch tegen moeilijkheden aanlopen, dan helpen we je graag telefonisch verder. Komen we er dan niet uit? Dan sturen we gratis een monteur.

Heb je al Internet van Telfort, maar wil je nog meer snelheid? Dan is internet via glasvezel iets voor jou. Met glasvezel internet haal je een download- en uploadsnelheid van maximaal 200MB/s, zelfs als de hele buurt online is. Zo kan je lekker snel online gamen, muziek- en films downloaden en video’s kijken met meerdere computers tegelijk.

Nog niet overal in Nederland ligt glasvezel, dus doe eerst de postcodecheck en bekijk of glasvezel internet voor jou beschikbaar is.

Kijk en vergelijk

Benieuwd wat Telfort te bieden heeft? Vergelijk onze pakketten met het aanbod van andere aanbieders. Zo weet zeker dat je goed zit als je naar Telfort overstapt. Bekijk ook eens ons zeer complete en voordelige Alles-in-1 pakket.

Loopt je huidige abonnement nog? Laat dan je gegevens achter bij onze Datumprikker. Wij nemen contact met je op zodra je mag overstappen.

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Internet TV & Bellen
Hoe zit dat

Meest populaire blog artikelen

Anoniem bellen doe je zo

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast