Blog

11 x de leukste kinderfilms voor tijdens de kerstvakantie

10 december 2018 17:00

Op zoek naar een leuke kinderfilm voor tijdens de kerstvakantie? Wij zetten onze 11 favorieten voor je op een rij. Kruip lekker op de bank en geniet van al het moois dat je gewoon lekker thuis bekijkt.

Dikkertje Dap

De opa van Dikkertje Dap heeft een eigen dierentuin. Dikkertje Dap gaat elke dag op bezoek bij zijn beste vriend Raf, een giraf. Totdat Dikkertje voor het eerst naar school mag en erachter komt dat een giraf niet op school hoort. Op school beleeft hij veel spannende avonturen, maar hij mist Raf ook heel erg. Samen met Raf maakt Dikkertje allerlei avonturen mee en dat blijft niet alleen binnen de muren van de dierentuin.

·      Dikkertje Dap vind je in het Pluspakket van Telfort

Puppy Star Kerstmis

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. De Kerstman blijkt zelfs ontvoerd, dus de échte kerstsfeer is ver te zoeken. Nadat de vier pups op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden.

·      Puppy Star Kerstmis kijk je via Netflix

Mijn broer is een hondje

Het liefste wat Marietta wil is een hondje, maar van haar ouders mag ze geen hond. Door een magische steen tovert ze haar irritante broertje om in een hond. In het begin is dat natuurlijk heel leuk, maar al snel blijkt dat het niet zo slim was van haar. Hoe lost ze dit nu op?

·      Mijn broer is een hondje vind je in het Pluspakket van Telfort

Abeltje

Abeltje krijgt een baan als liftboy in een groot warenhuis. Hij mag alleen een ding niet en dat is op de grote groene knop drukken. Maar wie kan die verleiding nou weerstaan? Abeltje in ieder geval niet en drukt op de knop. Voor hij het weet belandt hij in een groot avontuur. En of ze ooit nog thuiskomen is maar de vraag.

·      Abeltje kijk je via Videoland

Beauty and the Beast

De vader van de jonge Belle is gevangengenomen door het beest. Om haar vader te redden neemt ze zijn plek in. Ondanks dat ze bang is, wordt ze al snel bevriend met de betoverde bewoners van het kasteel. Ook het beest en zij krijgen steeds een betere band en uiteindelijk blijkt het beest niet zo gevaarlijk te zijn als hij eruitziet.

·      Beauty and the Beast kijk je via Netflix

Ballerina

Félicie droomt al haar hele leven om balletdanseres te worden. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder geld naar Parijs. Gaat het Félicie lukken haar dromen achterna te jagen en wordt ze de beste danseres van de wereld? Ga mee op avontuur en kom erachter.

·      Ballerina vind je in het Pluspakket van Telfort

De GVR

Sofie, een weesmeisje wordt ’s nachts wakker gemaakt door de Grote Vriendelijke Reus. Ze wordt meegenomen, maar ze heeft niets te vrezen. De reus doet namelijk geen vlieg kwaad. Ze komt er al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR bedenken ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de onaardige reuzen.

·      De GVR kijk je via Netflix

De Sneeuwkoningin

Als Kay wordt ontvoerd door de Sneeuwkoningin, gaat zijn vriendin Gerda naar hem op zoek. En dat is niet zonder gevaar. Gerda komt allerlei obstakels tegen, maar ze geeft niet op in de zoektocht naar Kay.

·      De Sneeuwkoningin kijk je via Videoland

The Christmas Chronicles

Broer en zus, Teddy en Kate, hebben het plan om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. De avond pakt alleen iets anders uit nadat ze de Kerstman hebben gespot. Ze sluipen samen in de slee en gaan op onverwachte reis met de Kerstman. 

·      The Christmas Chronicles kijk je via Netflix

De schippers van de Kameleon

De schippers van de Kameleon blijft een klassieker om te zien. Hielke en Sietse, zijn de beroemde en beruchte tweeling uit een Fries dorp. De twee hebben een grote wens: een eigen boot. De jongens beleven er de grootste avonturen mee.

·      De schippers van de Kameleon kijk je via Videoland

Annie

Annie werd door haar ouders achtergelaten bij Miss Hannigan, met de belofte dat ze ooit terug zouden komen. Hier heeft ze het als pleegkind behoorlijk zwaar. Wanneer de burgemeesterskandidaat Will Stacks haar onder zijn hoede neemt, lijkt alles te veranderen.

·      Annie kijk je via Netflix

Vouchercode ontvangen

Heb je een vouchercode ontvangen voor een gratis film? Het inwisselen van je vouchercode doe je via je tv-ontvanger.

·      Pak je afstandsbediening

·      Druk op het menu

·      Ga naar On Demand en kies de film of serie die je wilt kijken

·      Druk op Vouchercode

·      Vul de ontvangen vouchercode in

·      Vul je iTV pincode in en bekijk de film direct of later

·      Let op: je kunt de vouchercode alleen inwisselen via het Interactieve TV menu en niet in de iTV app.

 

Ook iets voor jou?
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Deze 4 zenderpakketten bezorgen je nog meer kijkplezier

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
kinderen

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Anoniem bellen doe je zo

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen