Blog

3 smartphone gadgets voor de mooiste foto’s

3 mei 2018 9:14

Maak jij graag foto’s? Met deze gadgets verander je je smartphone eenvoudig in een fototoestel. Geen inspiratie voor een foto? Bekijk dan de nieuwste vlog van Hans de ex-miljonair. Hij weet hoe je een prachtig decor kunt creëren voor de perfecte foto.

Een ander perspectief met de Spy Lens

Een bijzondere foto maak je vanuit een afwijkend perspectief. De Spy Lens helpt je daarbij. Deze lens speelt niet met de afstand maar met een hoek van 90 graden. Handig als je een mooie foto van je gerecht wilt maken of als je iemand naast je wilt fotograferen. Je hoeft geen ingewikkelde houdingen meer aan te nemen. Deze lens mag dus niet ontbreken in je collectie. De Spy Lens is voor 19,95 verkrijgbaar bij Sitcon Security.

Lenzen voor onderweg

Door te variëren met cameralenzen haal je het best uit je foto’s. Probeer je een foto scherp vast te leggen? Zoom in met een macrolens zonder dat het beeld onscherp wordt. Wil je juist zoveel mogelijk in één beeld vastleggen? Gebruik de wide-angle lens. Zin in een gek effect? Kies voor de fisheye lens. Bol.com biedt deze lenzen aan in één pakket voor 14,95. Ze zijn klein en makkelijk te verwisselen. De ideale fotografie gadgets voor onderweg.

Selfie flitser

De leukste selfie’s maak je samen. Weinig smartphones hebben een flitser aan de voorkant. Daardoor zijn selfie’s vaak donker. Dit probleem los je op met de selfie-flitser. Deze gadget is moeiteloos te gebruiken. Je plugt ‘m in op de koptelefoon uitgang en de flitser is geactiveerd. Je koopt de selfie flitser voor 12,95 bij Bol.com.

Naast het gebruiken van de juiste gadgets is fotografie ook een kwestie van veel oefenen. Heb je een foto gemaakt waar je trots op bent? Deel deze dan met je vrienden. Lees in dit artikel hoe je dat doet.

Welke fotografie gadget ga jij gebruiken?

Ook iets voor jou?

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
telefoon
Op de hoogte

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone