Blog

De 5 leukste selfie apps op een rijtje

11 februari 2019 13:00

Heb je behoefte aan een nieuwe profielfoto voor Facebook, ben je benieuwd hoe je eruit zou zien met paars haar of wil je gewoon een leuke foto delen met je volgers op Instagram? Maak dan het perfecte kiekje met deze 5 selfie apps. Maar pas op: de apps zijn zó leuk, dat je ermee blijft spelen.

Maak jezelf nóg knapper met Facetune

Heel leuk die foto, behalve dat die pukkel alle aandacht opeist. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met de app Facetune kun je op een gemakkelijke manier jezelf een stralend wit gebit geven, die vervelende grijze haren wegwerken of je huid er supergezond uit laten zien. Want het oog wil ook wat, toch? 

·      Facetune is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Kies een andere haarkleur met Sweet Camera

Wil je je foto helemaal veranderen? Met de app Sweet Camera verander je zelfs je make-up of de kleur van je haar. Daarnaast voeg je effecten of een gezichtsfilter toe om de foto nóg specialer te maken. Je kunt extra spieren en tatoeages aan je lichaam toevoegen. Heel veel opties dus om bijvoorbeeld eens een andere haarkleur te testen of om te kijken hoe een tatoeage je zou staan.

·      Sweet Camera is gratis verkrijgbaar voor Android

Hilarische selfies maak je met Cupace en MSQRD

Altijd al de behoefte gehad om jezelf om te toveren tot een levensechte aap, een hoogbejaarde vrouw of een echte superheld? Dan mogen de selfie apps Cupace en MSQRD niet ontbreken op jouw smartphone. Met meer opties dan bij Snapchat maak je hilarische selfies om je vrienden gegarandeerd de stuipen op het lijf te jagen of te laten schateren van het lachen.

·      Cupace is gratis verkrijgbaar voor Android
·      MSQRD is gratis verkrijgbaar voor iOS

Maak een persoonlijk gifje met JibJab

Wie houdt er nu niet van gifjes? Om jezelf of die ene jarige vriend in zo’n leuk bewegend plaatje terug te laten komen, download je de app JibJab. Kies een bestaande foto of maak er eentje in JibJab... Et voilà! Het gezicht verschijnt in een headbangende dinosaurus, een kleurige piñata en vele andere grappige scenes. Zo zit er altijd wel eentje voor jou bij.

·      JibJab is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Geef jezelf een make-over met YouCam Makeup

Ben je niet echt experimenteel met make-up? Deze selfie app laat je heel simpel zien hoe groene oogschaduw je staat of welke kleur lippenstift jou nog mooier maakt. Maak een selfie met de camera van je smartphone, selecteer deze foto in het menu van ‘Foto make-up’ en ga aan de slag. Vervolgens beslis je bij ‘Make-up’ of jouw gezicht, ogen, mond of zelfs je haar een make-over krijgen.

·      YouCam Makeup is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Ook iets voor jou?
5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Smartphone kopen: welke telefoon past bij jou?

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Internet
mobiel
iOS
Android
Samsung
iphone
Op de hoogte

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Anoniem bellen doe je zo

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen