Blog

Deze 4 zenderpakketten bezorgen je nóg meer kijkplezier

25 oktober 2018 13:00

Heb je Interactieve TV van Telfort? Dan bepaal je zelf wat je kijkt. Naast de 40 meest bekeken zenders uit het basispakket, kun je bij Telfort ook extra zenderpakketten bestellen. Zo krijg je met het Pluspakket 30 extra televisiezenders, hoef je met Fox Sports Eredivisie nooit meer een wedstrijd te missen en geniet je met Videoland op ieder moment van de beste series en films.

FOX Sports Eredivisie

Ben je groot voetballiefhebber? Elke week zie je bij FOX Sports Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en meer. Zo kijk je gewoon lekker vanaf de bank. Bij je abonnement krijg je ook toegang tot FOX Sports Go, zodat je jouw favoriete wedstrijden kijkt waar je zelf wilt. Ook zit je nergens aan vast, want het zenderpakket zet je na 1 maand gewoon uit als het toch niet bevalt.

·      FOX Sports Eredivisie kost 7,50 per maand en is nu tijdelijk de eerste maand gratis.

Pluspakket

Behoefte aan wat anders? Met het Pluspakket is er altijd wat leuks op de buis. In dit pakket vind je namelijk 30 extra televisiezenders, zoals Comedy Central Extra, RTL Crime, Baby TV en RTL Lounge. Toch meer zin in een goede film of spannende serie? Geen probleem. Met dit pakket kijk je tientallen films en series helemaal gratis. En heb je iets gemist, dan kijk je de meeste programma’s gewoon tot 7 dagen terug wanneer het jou uitkomt. Bestel je Internet en TV mét Pluspakket? Dan krijg je het Pluspakket de eerste 2 maanden gratis.

·      Het Pluspakket kost je 9,99 per maand.

Videoland

Onbeperkt de beste series uit binnen- en buitenland bingewatchen zonder een minuut aan reclame? Dat doe je eenvoudig bij Videoland. Zo kijk je hier exclusief de populaire Nederlandse serie Mocro Maffia, over drie vrienden die samen terechtkomen in de Amsterdamse onderwereld. Zet je liever een film op? Er is keuze genoeg. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met afleveringen van Peppa Pig, Dora the Explorer en Spongebob Squarepants.

·      Videoland kost je 8,99 per maand.

Kidspakket

Eén van de zenderpakketten die écht is gericht op de allerkleinsten uit het gezin is het Kidspakket. Hiermee worden de zenders Disney Junior, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music en Baby TV aan je televisiegids toegevoegd. Ook kijken je kinderen de leukste On Demand series en films. Met het Kidspakket hebben zij hun favoriete televisieprogramma’s en jij een momentje voor jezelf. Is ook wat waard, toch?

·      Het Kidspakket kost je 4,99 per maand.

Zo activeer je jouw zenderpakketten

Met de Mijn Telfort app zet je zenderpakketten aan of uit en zit je nergens aan vast. Zo kun je FOX Sports Eredivisie, Videoland, het Pluspakket of het Kidspakket fijn een maandje uitproberen. Log in, klik op ‘Naar extra’s wijzigen’ en voeg je zenderpakket toe aan je abonnement. Om een zenderpakket aan te zetten via het menu van Interactieve TV gebruik je je pincode. Comineer je Telfort Mobiel met Telfort Thuis dan krijg je een gratis thuisvoordeel. Bijvoorbeeld FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Ook iets voor jou?
TV kijken op al je schermen

TV ophangen: zo bepaal je de ideale plaats

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
overstappen
kinderen

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

valentijn

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?