Blog

Deze 5 Nederlandse series zie je deze herfst op tv

20 augustus 2018 10:00

Weet jij al welke Nederlandse series komende maanden op televisie verschijnen? Schenk een kop thee in en pak je agenda erbij. Wij zetten 4 nieuwe series van eigen bodem voor je op een rijtje. Zo hoef je deze herfst niets te missen op tv.

Ik weet wie je bent

Aan zijn gescheurde kleding en gezicht vol schrammen en bloed is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Toch kan de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) zich niet meer herinneren wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen. In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van zijn nichtje Anna, die op dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning.

·      Ik weet wie je bent zie je vanaf 26 augustus om 21:20 uur op NPO 3

Rotterdamse crime: Flikken Rotterdam

Van een bloedige moord of geheimzinnige gijzeling kijken de rechercheurs uit de populaire serie Flikken Rotterdam niet meer raar op. Ook groot fan? Houd dan vanaf 7 september iedere vrijdagavond vrij, voor tien nieuwe afleveringen van de Rotterdamse crimeserie. In het derde seizoen van Flikken Rotterdam gaan acteurs Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel en Maartje van de Wetering opnieuw de strijd aan met de criminaliteit. Ook actrices Ortál Vriend en Joy Delima zijn in het nieuwe seizoen te zien.

·      Flikken Rotterdam zie je vanaf 7 september om 20:30 uur op NPO 1

Mocro Mafia

De nieuwe misdaadserie Mocro Maffia vertelt het verhaal van Romano, Potlood en De Paus. De drie vrienden maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk en al gauw hebben ze de hele Amsterdamse cocaïnehandel in handen. Toch zorgt jaloezie ervoor dat de vriendengroep uit elkaar valt en de mannen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Dit is slechts het begin van een slepende bendeoorlog in de hoofdstad. Journalist Rein de Kort ziet er wel geld in en wil er een misdaadroman over schrijven. Samen met een leergierige stagiair gaat hij op onderzoek uit.

·      Mocro Mafia is vanaf 11 oktober te zien bij Videoland

Extreme opvoeding: Oogappels

De druk die ouders voelen om hun kinderen goed op te voeden is extremer dan vroeger. Zij willen hun oogappeltjes maar al te graag beschermen in een wereld van social media, prestatiedruk, drugs, merkkleding en seks. In de nieuwe Nederlandse dramaserie ‘Oogappels’ worden vier gezinnen gevolgd, met allemaal een andere manier van opvoeden. Toch leggen ze allemaal de lat erg hoog voor zichzelf én hun kinderen, want het leven moet vooral perfect zijn.

·      Oogappels zie je vanaf 22 november om 20:30 uur op NPO 1

Nieuwe thrillerserie: LOIS

Actrice Noortje Herlaar speelt de hoofdrol in de Nederlandse serie LOIS. De nieuwe thrillerserie is gebaseerd op de boeken ‘Aan niemand vertellen’, ‘Morgen ben ik weer thuis’ en ‘Vraag niet waarom’ van schrijfster Simone van der Vlugt. De jonge rechercheur Lois Elzinga komt terecht in bizarre zaken en weet zich er steeds meer en meer in te verdiepen. Weet ze elk mysterie op te lossen en de dader(s) te pakken? De serie bestaat uit drie afleveringen van ieder 90 minuten.

·      LOIS zie je vanaf 28 november om 21:30 uur op NPO 1

Benieuwd wat je naast deze Nederlandse series nog meer kunt zien? Bekijk dan gauw onze extra zenderpakketten. Zo kom jij de herfst wel door.

Ook iets voor jou?
TV ophangen: zo bepaal je de ideale plaats
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Anoniem bellen doe je zo

4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen