Blog

Deze 7 films kijk je in 2019 thuis vanaf de bank

15 december 2018 13:00

Geen zin om iets te ondernemen vandaag? Mooi! Er staan namelijk een hoop mooie films voor je klaar in 2019. Waar heb je zin in? Wij zetten onze 7 favoriete films voor je op een rij, die onlangs zijn toegevoegd aan het Pluspakket en Netflix.

Dansen en zingen met La La Land

Mia is een serveerster met de droom om actrice te worden. Helaas heeft ze, ondanks de vele audities, weinig succes. Mia ontmoet Sebastian, een jazzmuzikant die droomt van een eigen club. Mia en Sebastian worden verliefd en stimuleren elkaar om hun dromen waar te maken. La La Land is een drama-musicalfilm, dus er wordt in de film veel gezongen. Weten de twee hun droom te verwezenlijken?

·      La La Land vind je in het Pluspakket

Illusie in Now You See Me 2

De film Now You See Me 2 is een vervolg op Now You See Me. Het illusionistengezelschap ‘De Four Horsemen’ zijn een jaar na het ontsnappen aan de FBI weer terug en plannen een legendarische comeback. Ze krijgen een nieuwe opdracht van ‘The Eye’, het geheime genootschap van illusionisten. De opdracht bestaat uit het ontmaskeren van een corrupte zakenman. Kunnen ze de opdracht vervullen én uit handen blijven van de FBI?

·      Now You See Me 2 vind je in het Pluspakket

Prima Ballerina

Félicie droomt al haar hele leven om balletdanseres te worden. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder geld naar Parijs. Gaat het Félicie lukken haar dromen achterna te jagen en wordt ze de beste danseres van de wereld? Ga mee op avontuur en kom erachter.

·      Ballerina vind je in het Pluspakket

In de jungle met Mowgli: Legend of the Jungle

De film is gebaseerd op het verhaal van Jungle Book. Alleen is er toch een groot verschil, de Netflixversie is namelijk donkerder van karakter en veel realistischer. Mowgli groeit op omringd door een wolvenroedel in de jungle van India. Zijn vrienden, Baloo de beer en panter Bagheera, leren hem hoe hij om moet gaan met zijn omgeving. Alle dieren raken bevriend met Mowgli, behalve de tijger Shere Khan. De jungle is niet zonder gevaren en Mowgli moet zijn menselijke eigenschappen accepteren.

·      Mowgli: Legend of the Jungle kijk je op Netflix

Baby’s bezorgen met Storks

Van babyservice naar een online pakketservice. Deze ooievaars kunnen het allemaal. Baby’s bezorgen mag niet meer. Toch trekt Tulip, de enige baby die nooit is afgeleverd, de stoute schoenen aan en produceert een baby in de oude babymachine. Tulip en Junior, de nieuwe baas, moeten de baby veilig afleveren zonder dat Juniors soortgenoten dat ontdekken. Onderweg komen ze veel obstakels tegen en is de vraag of de baby ooit nog bij z’n familie bezorgd zal worden.

·      Storks kijk je op Netflix

Smullen met Soof

Soof is bijna veertig en lijkt alles voor elkaar te hebben. Drie prachtige kinderen, een lieve man met een goede baan, een groot huis en een eigen cateringbedrijf. Toch lijkt het mooier dan het werkelijk is. Soof heeft bijna nergens anders tijd voor dan het huishouden en haar kinderen en mist daarnaast de aandacht van haar man. Wanneer ze de knappe choreograaf Jim tegenkomt, lijkt ze weer helemaal op te bloeien.

·      Soof vind je in het Pluspakket

Magie in Fantastic Beasts and Where to Find Them

Newt Scamander heeft net een wereldreis achter de rug en maakt een tussenstop in New York. Tijdens zijn wereldreis ging hij opzoek naar magische wezens, die nu in zijn toverkoffertje zitten. In New York ontsnappen deze wezentjes. Aan Newt de taak om ze weer te vangen, voordat het bestaan van de toverwereld aan de dreuzels onthuld wordt.

·      Fantastic Beasts and Where to Find Them kijk je op Netflix

Op zoek naar nóg meer leuke films en series in 2019? Met het Pluspakket van Telfort zit je altijd goed. Zo kijk je niet alleen naar tientallen gratis films en series, maar heb je ook nog eens 30 extra televisiezenders én kijk je programma’s tot 7 dagen terug.

Ook iets voor jou?

Deze 7 slimme gadgets zorgen voor een comfortabeler leven

Dit zijn de 5 technologie trends van 2019

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
Op de hoogte

Meest populaire blog artikelen

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

valentijn

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?