Blog

Deze 7 slimme gadgets zorgen voor een comfortabeler leven

12 december 2018 13:00

Er komen steeds meer slimme apparaten die jouw leven niet alleen gemakkelijker maken, maar ook een stuk voordeliger. Durf jij het aan? Wij lichten 7 populaire slimme gadgets uit voor een comfortabeler leven.

1.     Een gezonder leven met Fitbit

Wil je gezonder en actiever het nieuwe jaar beginnen? Laat de Fitbit je dan hierbij helpen. Je draagt hem als een horloge en koppelt ‘m aan je smartphone. Het slimme apparaatje houdt je activiteiten bij en laat weten hoe het met je gezondheid gesteld is. Zo meet het je hartslag, het aantal stappen die je zet, je slaappatroon en de hoeveelheid verbrande calorieën per dag. Dat scheelt je toch weer een abonnement op de sportschool.

2.     Het huishouden door een robotstofzuiger

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een robot die het huishouden doet. Tegenwoordig heb je robotstofzuigers die je graag een handje helpen. Wil je er ook eentje aanschaffen? Check dan wel voor welke vloer de robotstofzuiger geschikt is en of hij bijvoorbeeld over een drempel kan. Sommige modellen kun je zelfs besturen via een app op je telefoon of de vloer laten dweilen.

Profiteer nu van 144,- korting op de Samsung Galaxy S8

3.     Extra veilig door slimme sloten

Tegenwoordig open en sluit je je deuren gewoon met een slim slot. Hierbij kun je je smartphone als sleutel gebruiken en hoef je in principe niet meer naar de voordeur te lopen. Ook krijg je een overzicht te zien van het openen en sluiten van de deur, zodat je op afstand ziet wie er thuiskomt.

4.     Maak het jezelf gemakkelijk met Google Home Mini

Google Home Mini is de kleine draadloze speaker van Google die je gesproken opdrachten geeft of een vraag stelt. Je activeert het slimme apparaat door het commando ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ uit te spreken. Wat Google Home Mini allemaal voor je kan doen? Muzieknummers afspelen, een timer instellen, vluchttijden checken, het verkeer voor je opzoeken of de lampen aandoen.

5.     Een slimme koelkast voor ieder huishouden

Voor gezinnen is dit écht een aanwinst in de keuken. Het komt nog wel eens voor dat je kind het laatste slokje uit een pak leegdrinkt en vergeet dit te melden. Met een slimme koelkast beheer je altijd en overal je voorraad. De koelkast is van binnen namelijk voorzien van een camera. Ook als je even geen inspiratie hebt voor het avondeten, helpt de koelkast je door op basis van de producten die je hebt liggen, een maaltijd voor te stellen.

Kies nu voor Internet en TV 12 maanden voor 35,- i.p.v. 42,50

6.     Nooit meer dode planten met deze checker

Overleven zelfs cactussen niet bij jou? Dan is de bloemen- en plantenchecker misschien wel wat voor jou. Je steekt hem in de pot om het vochtgehalte van de grond te checken. De slimme gadget maakt contact met je smartphone, zodat je altijd ziet wanneer je plant water nodig heeft. Daarnaast checkt het apparaatje ook het licht en de temperatuur, zodat je plant in een optimale omgeving groeit. Levende planten brengen toch altijd nét dat beetje extra gezelligheid in je huis.

7.     Regel de verwarming op afstand

Wanneer je in de winter thuiskomt na een dag werken is het wel zo prettig als de verwarming al aanstaat. Dit regel je met een slimme thermostaat, die zich aanpast op jouw leefgedrag. Met de klokfunctie kun je per dag instellen wanneer de verwarming aan of juist uit moet. Ook zijn de meeste slimme thermostaten via een app op je smartphone op afstand bestuurbaar. Ben je niet thuis of is het licht al langere tijd uit? Dan zal de thermostaat ook niet onnodig aan blijven staan, wat je uiteindelijk weer geld scheelt.  

Ook iets voor jou?
Wat is er allemaal nieuw in Android Pie?

In één klap al je online wachtwoorden veranderen doe je zo

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
gadgets

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Anoniem bellen doe je zo

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen