Blog

Deze Halloween films laten je heerlijk griezelen en gruwelen

12 oktober 2018 15:44

De maand oktober staat natuurlijk in het teken van één ding: griezelen en gruwelen. Zet een lekker pannetje pompoensoep op het vuur en kruip samen met je favoriete spook op de bank. Deze spannende Halloween films kijken jullie samen bij Telfort met het Pluspakket.

IT bezorgt je kippenvel met Halloween

Vorig jaar is de film ‘IT’ opnieuw uitgebracht. Wanneer er in een Amerikaans stadje mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje kinderen te maken met een eng monster. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise. In de loop van een gruwelijke zomer, overwinnen de vrienden persoonlijke angsten om Pennywise te bestrijden.

Griezelen met Annabelle: Creation

Voormalig speelgoedmaker Sam Mullins en zijn vrouw Esther nodigen een non en zes weesmeisjes uit op hun boerderij in Californië. Hun 7-jarige dochter Annabelle is enkele jaren eerder omgekomen bij een auto-ongeluk. De sfeer op de boerderij slaat snel om als een kind een verboden kamer binnensluipt en een pop vindt die een eigen leven lijkt te leiden.

De legende van de Blair Witch

Een jongen en zijn vrienden gaan naar het Black Hills Forest in Maryland om het mysterie rond zijn vermiste zus op te lossen. Velen geloven dat haar verdwijning 17 jaar eerder verband houdt met de legende van de Blair Witch. De zoektocht begint hoopvol, maar wanneer de nacht aanbreekt beseffen ze dat de legende geen verzinsel is.

Zombies komen tot leven in Pride and Prejudice and Zombies

In de 19e eeuw verandert een mysterieuze plaag het Engelse platteland in een oorlogsgebied. Niemand is veilig als de doden weer tot leven komen om het land te terroriseren. Elizabeth, een meester in vechtkunsten en wapens, moet samenwerken met Mr. Darcy. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar wel lijkt Elisabeth onder de indruk van zijn zombie-moorden.

Niets is wat het lijkt in Cabin in the Woods

Als vijf vrienden een afgelegen huisje boeken voor een korte vakantie, hopen ze voor even onbereikbaar te zijn voor de rest van de wereld. Dat lukt, met alle gevolgen van dien. Eén voor één worden de jongeren het slachtoffer van zombies en twee wetenschappers manipuleren de griezelige gang van zaken. 

Ook zin gekregen om één van deze Halloween films te kijken? De leukste films bekijk je met het Pluspakket. Zo werkt het.

1.     Ga met je afstandsbediening naar Menu
2.     Kies vervolgens voor On Demand
3.     Selecteer Pluspakket On Demand
4.     Kies de film die je wilt bekijken en geniet van de film.

Ook Hans houdt van Halloween en viert het op zijn eigen manier:

Ook iets voor jou?
Series en films downloaden van Netflix: zo doe je dat

Dit zijn de beste buurtapps van dit moment

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?

6 tips om je MB-verbruik te beperken