Blog

Een leerzaam avontuur met Zender van de Maand: Nick Jr.

23 oktober 2018 12:00

Goed nieuws voor je kinderen, want de hele maand november kijk je als klant van Telfort gratis naar Nick Jr. Deze zender uit zowel het Pluspakket als het Kidspakket is namelijk Zender van de Maand. Nick Jr. is er voor de allerkleinsten van het gezin, waar ze hun favoriete shows kunnen zien.

Paw Patrol

Ga mee met de Paw Patrol in Adventure Bay en kijk mee hoe zij problemen oplossen. Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen strijden ze ervoor om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein.

Top Wing

Geen puppy’s in deze serie, maar vier kleine vogeltjes die samen keihard werken aan hun opleiding bij de Top Wing Academy. Op deze academie kunnen ze hun vleugels verdienen door anderen te helpen. Onder begeleiding van hun mentor moeten zij verschillende missies uitvoeren en diegenen helpen die het nodig hebben.

Blaze en de Monsterwielen  

Monstertruck Blaze beleeft samen met zijn bestuurder AJ de gekste avonturen. Samen met hun monstertruck-vrienden houden ze veel van racen en sleutelen ze vaak aan auto’s. Blaze en zijn vrienden worden alleen vaak tegengehouden door slechteriken. Ben je benieuwd hoe dat voor Blaze afloopt? Kijk dan snel met hem mee.

Kiva Kan Het!

Kiva is een vijfjarig meisje met ontzettend veel fantasie. Wanneer zij haar fantasie gebruikt kan ze van iets gewoons iets geweldigs maken. Samen met haar beste vriend en haar hond kan Kiva alles maken en overal naartoe gaan. Ga mee op avontuur met de fantasierijke Kiva.

Nick Jr. is een zender uit het Telfort Pluspakket en is in november Zender van de Maand. Klanten van Telfort kijken de hele maand gratis naar de zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening.

Ook iets voor jou?
Is jouw smartphone kindvriendelijk?

Met deze tips is de afstandsbediening van je tv je beste vriend

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie
overstappen
kinderen

Meest populaire blog artikelen

Batterij van je telefoon snel leeg? Haal meer uit je telefoon batterij

2x zoveel data: dit kun je er allemaal mee

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone

Makkelijk je telefoon opschonen met deze 4 handige tips

Tv kijken zonder kabel? Dit zijn de alternatieven

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast