Blog

Zender van de Maand: SLAM! TV

24 september 2018 15:03

Op televisiezender SLAM! TV zie je niet alleen de beste videoclips van dit moment voorbijkomen. Ook kijk je live mee in de studio. In de maand oktober kijken klanten van Telfort de zender uit het Pluspakket helemaal gratis.


ADE in je eigen huiskamer

Van woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober vindt de 23ste editie plaats van het Amsterdam Dance Event. Heb jij al je kaarten gekocht voor ’s werelds grootste clubfestival? Dan kun je alvast lekker opwarmen met SLAM!. De hele maand oktober staat de zender namelijk in het teken van ADE. Ook als je tijdens ADE niet in de hoofdstad te vinden bent, hoef je niets te missen. Zo verplaatst de SLAM! Studio zich naar het Nachtlab in Amsterdam en wordt er 75 uur lang live MixMarathon uitgezonden. Zowel bekende DJ’s als veelbelovende talenten kom in de studio langs om hun beste platen te draaien. Check slam.nl voor de line-up.


Sluit je werkdag af met Club Ondersteboven

Op zoek naar een goede afterparty voor je werkdag? Vanaf 20:00 uur hosten presentatoren Tom en Bram twee uur lang je avond met Club Ondersteboven. Samen met artiesten uit de hiphop- en dancewereld zorgen zij voor een fijne afsluiter van je dag of natuurlijk een goede party starter voor een avond uit. Ook komen er bekende en onbekende Nederlanders uit de sport- en onlinewereld langs, maakt Bram leuke video’s voor op het SLAM! YouTube kanaal en draait Tom samen met bekende dj’s.


De hits van nu bij SLAM!40

De 40 beste en lekkerste nummers van dit moment komen voorbij in de SLAM!40. De hitlijst wordt wekelijks samengesteld door middel van trends en statistieken van onder andere YouTube en Spotify. Luister je graag naar hits die op dit moment populair zijn? Dan zit je hier helemaal goed. De SLAM!40 wordt op SLAM!TV uitgezonden op maandag (16:00-18:00 uur), zaterdag (18:00-20:00 uur) en op zondag (20:00-22:00 uur).


SLAM! TV is een zender uit het Telfort Pluspakket. Klanten van Telfort kijken de hele maand oktober gratis naar de zender. Met de witte afstandsbediening kijk je naar kanaal 23 en met de zwarte afstandsbediening kijk je naar kanaal 33. Wil je een extra zenderpakket zoals het Pluspakket bestellen? Dit kan via Mijn Telfort of met je witte afstandsbediening. Hoe het precies werkt, leggen we je hier uit. 

Ook iets voor jou?
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

TV ophangen: zo bepaal je de ideale plaats

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Televisie

Meest populaire blog artikelen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Anoniem bellen doe je zo

Wat kun je met vliegtuigmodus?

6 tips om je MB-verbruik te beperken