Blog

Zenderoverzicht: al je favoriete zenders in één zenderlijst

2 mei 2018 17:04

Houd jij er van om alles overzichtelijk te hebben? Maak dan met ons Zenderoverzicht op je televisie een zenderlijst aan. Net als op je mobiele telefoon heb je al je favorieten onder één sneltoets. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Van zenderoverzicht naar zenderlijst

Met Interactieve TV van Telfort stel je gemakkelijk via het zenderoverzicht je eigen zenderlijst samen. Zo vind je je favoriete zenders sneller terug. Kijk jij bijvoorbeeld graag naar sportprogramma’s? Stel dan een lijst samen met je favoriete sportzenders. Of maak voor kinderen een speciale kids-zenderlijst met leuke kinderzenders. Zo is er voor ieder wat wils.

De zenderlijst instellen

Het instellen van een zenderlijst is eenvoudig.

 1. Ga naar Menu > Instellingen > Zenderlijst instellingen.
 2. Klik op Nieuwe zenderlijst.
 3. Ga naar de zenders die je wilt toevoegen. Klik ok om de zender toe te voegen.
 4. Druk op Bewaar zenderlijst.
 5. Geef de zender een naam.
 6. Druk op 'Ok'.
 7. Druk nogmaals op Bewaar zenderlijst.

Zenderlijst gebruiken

Zo gebruik je een zenderlijst.

 1. Ga naar Gids.
 2. Druk op de blauwe knop.
 3. Klik op Andere zenderlijst.
 4. Selecteer de zenderlijst die je wil gebruiken.

Interactieve TV

Met Interactieve TV van Telfort geniet je standaard van meer dan 40 tv-zenders in digitale kwaliteit en tientallen zenders in HD. Én je haalt veel nieuwe mogelijkheden in huis: Live TV pauzeren, Terugkijken en tv kijken op je tv, laptop, tablet en smartphone. Behoefte aan nog meer zenders? Breid Interactieve TV dan uit met het Uitgebreid TV pakket.

NPO 1 - Petticoat

Petticoat is een Nederlands dramaserie die elke donderdag om 20.30 op NPO 1 te zien is. Petticoat is gebaseerd op de gelijknamige succesmusical. Petticoat verterlt het verhaal van de Groningse Pattie die langzaam zichzelf en de wereld van de showbizz steeds beter leert kennen.

NPO 3 - Jeugdjournaal

Als je kinderen hebt, is NPO 3 met het Jeugdjournaal een absolute must in de zenderlijst. Het NOS Jeugdjournaal is namelijk al jaren succesvol in het maken van een nieuwsprogramma en richt op kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Er is dagelijks een uitzending om 18:45 uur. 

RTL4 - The Voice of Holland

The Voice of Holland is dé talentenjacht die vanaf 21 oktober iedere vrijdagavond te zien is bij RTL 4. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een doen voor de coaches Sanne Hans (Miss Montreal), Ali B, Waylon en Guus Meeuwis.

RTL 5 - Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een realitysoap waarin 16 bekende Nederlanders (onder andere Bartho Braat, Dave Roelvink, Anna Nooshin en Suzanne Klemann) proberen te overleven op een onbewoond eiland. Dit seizoen wordt het programma weer gepresenteerd door Nicolette Kluiver en Dennis Weening.

TLC - Say Yes to the dress: The Big Day.

In Say Yes To The Dress vinden duizenden bruidjes hun perfecte jurk. Maar wat gebeurt er na het vinden van de jurk? In de specials ,die maar liefst een uur duren, van 'Say Yes To The Dress: The Big Day' worden de bruiden in hun planning naar aanloop van de grote dag gevolgd. Uiteraard met alle stress, drama en spanning van dien.

Ook iets voor jou?

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Op de hoogte

Meest populaire blog artikelen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

5x de leukste spelletjes apps om samen te spelen

Wat kun je met vliegtuigmodus?

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone