Blog

TV kijken op al je schermen

26 maart 2020 12:00

Televisiekijken via je tablet, computer of smartphone? Dat kan met onze iTV app of met iTV Online. Daarmee kijk je tv op al je schermen, gewoon via je internetverbinding. Ontdek in dit blog hoe je nog meer uit de app kunt halen met de nieuwste functies.

Vroeger konden we er alleen nog maar van dromen. Tegenwoordig is het mogelijk: tv kijken via je tablet, computer of smartphone. Het kan met de iTV App of met iTV Online van Telfort. Handig voor als je iets anders wilt kijken dan je partner of wanneer je wilt koken onder begeleiding van je favoriete televisie-kok. Er is geen extra tv meer nodig en het gevecht om de afstandsbediening is verleden tijd.

Wat je hiervoor nodig hebt? Interactieve TV van Telfort. Met iTV Online kan iedereen waar dan ook in huis, zijn favoriete serie of programma kijken. Je kunt met iTV Online niet alleen tv kijken, maar ook zeven dagen terugkijken, On Demand kijken of je opnames kijken. De iTV is in heel Europa te gebruiken.

Eenvoudig te gebruiken

Interactieve TV gebruik je op twee manieren: via de iTV app of de website (iTV Online). Kijk je graag op je computer of laptop? Ga dan naar de bijbehorende website van iTV Online. Toch liever via je smartphone? Via de App Store of via Google Play kun je de app downloaden.

Opnames inplannen en afspelen

Met de iTV App kun je, als je het opnemen-pakket hebt, eenvoudig opnames inplannen of verwijderen. Dit kan zowel via de website van iTV Online als via de app. Voor het kijken naar een zender en het kijken naar een opname voer je dezelfde handelingen uit. Zo hoef je niet meer thuis te blijven om jouw favoriete serie op tv te kunnen kijken. Daarnaast zijn sommige opnames alleen af te spelen op de tv-ontvanger. Dit wordt dan aangegeven door een grijs ‘play’ icoontje en een korte uitleg op de detailpagina.

Nieuwe functies voor iTV App en website

Maak je al gebruik van de iTV App en website? Dan wordt tv kijken nog aangenamer met deze vernieuwde functies.

Opnames verwijderen en kleinere schermen

Op de iTV website kun je ook je opnames verwijderen. Tot voor kort kon dit alleen nog in de app, nu doe je dit ook gemakkelijk op de website. In ‘Mijn opnames’ verwijder je, via de drie puntjes, opnames die al zijn afgelopen. Daarnaast kun je de website nu ook bezoeken op een kleiner scherm. Je bekijkt de website door onderin de scroll-balken te gebruiken.

Kijk je vaak live televisie? Vanaf nu wissel je naar een volledig scherm zonder enige vertraging. Zo mis je dus niks van de uitzending. De snelheid van de TV Gids is daarnaast ook verbeterd. Je kunt sneller wisselen tussen verschillende zenders.

Televisie op je telefoon

Klanten met de ‘MediaTek chipset’ kunnen weer televisiekijken met de nieuwe iTV app. Ben je in het bezit van een iPhone? Dan kun je gemakkelijk en snel een opname inplannen via de drie puntjes. Op Android tablets zijn er een aantal aanpassingen in de gids. Zo is de snelheid vooruitgegaan en kun je snel naar een andere zender door te klikken op ‘snel naar..’.

Ook iets voor jou?

TV ophangen: zo bepaal je de ideale plaats

4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Interactieve TV
Zo doe je dat

Meest populaire blog artikelen

Er komt een nieuw TV menu

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone