Blog

WiFi Versterker: overal in huis een sterk WiFi-signaal

16 juli 2018 13:00

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je gebruikt het in de trein, op je hotelkamer of in een cafe. Maar ook in elke hoek van je huis wil je hiervan genieten. Geen optimale verbinding in je keuken? Je kunt het WiFi-signaal versterken met een WiFi Versterker. In dit artikel vertellen we hoe.

Waarom een WiFi-signaal versterken?

Betonnen muren, meerdere apparaten tegelijk online en zelfs het WiFi-signaal van de buren kunnen de verbinding vertragen. Hierdoor kan het zijn dat bijvoorbeeld de YouTube video die je op zolder wilt kijken steeds hapert of dat deze helemaal niet laadt. Door een WiFi Versterker te kopen en centraal in je woning te plaatsen, kun je het WiFi-signaal van je modem of router versterken en verder verspreiden. Zo heb je overal in huis goed bereik.

Hoe werkt een WiFi Versterker?

Het apparaat vangt het bestaande WiFi-signaal op en stuurt deze versterkt door. Je plaatst hem daar waar je het signaal wilt versterken of versnellen. Volg het stappenplan voor het instellen van de WiFi Versterker en maak overal in en rondom het huis gebruik van een stabiel WiFi-signaal.

Klaar voor gebruik

Ga je voor het eerst met een versterker aan de slag? Lees dan hoe je hem klaarmaakt voor gebruik. Heb je nog geen versterker? Je bestelt hem eenvoudig via de Telfort webwinkel.
Twijfel je of één WiFi Versterker voldoende is? Dit hangt ervan af of je het WiFi-signaal wil versterken op dezelfde verdieping of op een andere verdieping.

Ook iets voor jou?
Deze vernieuwde Thuis abonnementen stel je zelf samen
4 handige tips voor het wegwerken van kabels in huis

Geschreven door Kim

Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

~Kim
Zo doe je dat

Meest populaire blog artikelen

Er komt een nieuw TV menu

Anoniem bellen doe je zo

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone