Skip to content
Home \Geschiedenis \Noknok

Geschiedenis NokNok

Voordelig bij Telfort

Was jij ooit klant van één van internetproviders, NokNok, Speedlinq, 12move, Tiscali of World Online? Dan kun je nu rekenen op de service en de voordelige tarieven van Telfort.

Geschiedenis Tiscali Geschiedenis 12move Geschiedenis World online Geschiedenis Speedlinq Geschiedenis NokNok

Ken je NokNok nog? Of ben je er ooit klant geweest? NokNok bestaat al sinds 2001 niet meer. Het is een van de providers en webhostingpartijen uit de begindagen van het internet. Als gecombineerde internetprovider wordt Wish-NokNok overgenomen door de Italiaanse internetaanbieder Tiscali, die in die tijd een van de grootste internetbedrijven van Nederland wil worden. Maar net als NokNok is ook de naam Tiscali inmiddels geschiedenis.

Van NokNok naar Telfort

Wish-NokNok is met 130.000 klanten te klein om gratis internettoegang via vaste abonnementskosten aan te bieden. Daarom is de overname door Tiscali het logische gevolg. Het bedrijf koopt onder andere ook World Online en 12move. Maar dan wordt Tiscali in 2007 net als onder andere de internetproviders Speedlinq, Freeler en Demon door KPN overgenomen en ondergebracht bij Telfort. Vanaf dat moment levert het bedrijf aan honderdduizenden extra consumenten thuis internet. Uiteraard met een goede service en veel voordeel.

Over naar Telfort internetabonnement?

NokNok bestaat weliswaar niet meer, maar met een Telfort internetabonnement heb je volop keuze. Jouw eigen wensen staan centraal. Van internetten, Facebook en Hyves checken, online shoppen en e-mailen tot online games spelen en razendsnel downloaden. Bovendien krijg je bij elk internetabonnement gratis een draadloos modem in bruikleen. Met dit als beste geteste modem kun je met meerdere computers of laptops tegelijk draadloos internetten. Ook betaal je bij ons voor een internetabonnement:

  • géén lijnhuur
  • géén aansluitkosten en
  • heb je géén datalimiet.