Skip to content
Telfort

Apple iPhone 7 Plus

38,50 p/mnd, voor 2 jaar 5GB en 150 min

Eenmalige toestelkosten: 0,-

 
Beoordeling
8,5
aangeboden door
tweakers
Tweakers
 • Meer over
  de Apple iPhone 7 Plus

  Algemeen

  De Apple iPhone 7 is sterk veranderd in vergelijking met voorgaande modellen. Zo zijn de camera's verbeterd, heeft 'ie een helder en kleurrijke beeldscherm en geweldige stereoluidsprekers, wat een beleving geeft aan geluid. Het design is net zo krachtig als zijn prestaties. De nieuwe thuisknop onderop het toestel, is slijtvast, drukgevoelig en is snel.

  Snelheid

  De iPhone 7 beschikt over een A10 Fusion-chip en is daarmee 2x sneller dan de iPhone 6. Apps openen snel en niets is te gek. De chip zorgt voor een hogere verwerkingssnelheid en werkt tegelijk heel zuinig, waardoor je batterij langer meegaat.

  Camera

  De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera op de achterkant. De 12 megapixel camera werkt samen met een telephoto camera. Daarmee zoom je nog verder in. De iPhone 7 Plus maakt prachtige foto’s in donkere omstandigheden en haarscherpe video-opnamen met een scherpte tot 4K. Zo kun je dus je mooiste momenten altijd haarscherp vastleggen.

  Scherm

  Het scherm is 5,5 inch groot en is voorzien van een Retina HD-display met brede kleurweergave. Beelden worden weergegeven in kleuren van bioscoopkwaliteit en zijn nog nooit zo levensecht verschenen op een iPhone. Je foto’s komen bijna uit het toestel! Is dit scherm net iets te groot voor je? Kies dan voor de iPhone 7 met een 4,7 inch scherm.

  iOS12

  Het besturingssysteem van Apple heet iOS. De bediening hiervan is erg makkelijk aangezien je altijd weer terugkomt op het hoofdscherm. Dit kan gemakkelijk met de thuisknop die precies onderaan het scherm zit. Op het hoofdscherm bevinden zich standaard al allerlei apps zoals Safari en het weer. Uiteraard kan je zelf naar wens verschillende apps downloaden zoals bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook.

  Overig

  De iPhone 7 Plus is een goede keuze als je een goede iPhone zoekt met een groot scherm. Het toestel is gebruiksvriendelijk met bediening via iOS 12. Verder is deze iPhone stof- en waterdicht, de camera erg goed en het scherm mooi groot en helder. Met 32GB sla je al met gemak 7000 foto's op. Kies jij 'm?

 • Specificaties van
  de Apple iPhone 7 Plus

  Algemeen
  Stof-waterdicht Stofafstotend, Waterbestendig
  Vingerafdrukscanner Ja
  Kleur Zwart
  Beschikbare kleuren
  Beschikbaar sinds 2016-09-09
  Gewicht 188 g
  Breedte 77,9 mm
  Diepte 7,3 mm
  Hoogte 158,2 mm
  Geschikt voor gehoorapparaten M3, T4
  Beeldscherm
  Schermgrootte 14 cm (5.5")
  Schermresolutie 1920 x 1080 Pixels
  Aanraakscherm Ja
  Aanraakvorm Multi-touch
  Camera
  Aantal camera's achterkant Dubbele camera
  Megapixels camera achterzijde 12 MP
  Megapixels tweede camera achterzijde 12 MP
  Automatisch scherpstellen Ja
  Ingebouwde flitser Ja
  Aantal camera's voorkant Enkele camera
  Megapixels camera voorzijde 7 MP
  Video opnames Ja
  Inzoomen Ja
  Digitaal inzoomen 10x
  Videostabilisator Ja
  Gezichtsherkenning Ja
  Beeldstabilisator Ja
  Zelfontspanner Ja
  Geotagging Ja
  Multi-shot Ja
  Hardware
  Processorfamilie Apple
  Processormodel A10
  Coprocessor Ja
  Internetten (Wi-Fi) 15 uur
  Intern geheugen 32 GB
  Geheugen uitbreidbaar Niet ondersteund
  Soort accu Lithium-Ion (Li-Ion)
  Draadloos opladen Nee
  Muziek afspelen 60 uur
  Video afspelen 14 uur
  Luidsprekers Stereo
  Gyroscoop Ja
  Trilalarm Ja
  Luidspreker Ja
  Omgevingslichtsensor Ja
  Versnellingsmeter Ja
  Type aansluiting hoofdtelefoon Lightning
  Netwerk
  SIM-kaart Single SIM
  SIM-kaart type NanoSIM
  3G Ja
  4G Ja
  Internetten (4G) 13 uur
  WIFI Ja
  Bluetooth Ja
  Bluetooth versie 4.2
  NFC Ja
  Assisted GPS (A-GPS) Ja
  SMS Ja
  Chat Ja
  E-mail Ja
  Video bellen Ja
  Software
  Besturingssysteem iOS
  Versie 10
 • Dit zit er in de doos

  • Apple iPhone 7 Plus
  • Oplader
  • Snelstartgids
 • Meest gestelde vragen over
  de Apple iPhone 7 Plus

 • Hulp bij
  de Apple iPhone 7 Plus

  Heb je hulp nodig bij het instellen van je e-mail, mobiel internet of andere vragen over de Apple iPhone 7 Plus? Bekijk dan onze toestelhulp.

 • Telfort Forum

  Heb je een vraag over de Apple iPhone 7 Plus? Ga dan naar ons forum. Op het forum kan je vragen stellen, maar ook meedenken en spreken met Telfort-experts en andere klanten. Bekijk alle gesprekken over mobiele telefoons en de gesprekken over de Apple iPhone 7 Plus.

Berekening

Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP
<# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.totale_toestelkosten) #> <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.toestel_eenmalig) #> <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.totaal_kredietbedrag) #> <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.termijnbedrag) #> <# presenter.artikel.pakketinformatie.looptijd #> mnd 0%
Deze tabel bevat een berekening van het kopen van een toestel op afbetaling van KPN Finance B.V. en de prijs per maand. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. zonder het geven van advies. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.
Totale toestelkosten <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.totale_toestelkosten) #>
Eenmalige betaling <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.toestel_eenmalig) #>
Totaal kredietbedrag <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.totaal_kredietbedrag) #>
Termijnbedrag <# format_prijs(presenter.artikel.pakketinformatie.termijnbedrag) #>
Duur overeenkomst <# presenter.artikel.pakketinformatie.looptijd #>
Vaste debetrentevoet / JKP 0
Deze tabel bevat een berekening van het kopen van een toestel op afbetaling van KPN Finance B.V. en de prijs per maand. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. zonder het geven van advies. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Kostenspecificatie

Waarvoor is de krediettabel bedoeld?
De krediettabel is bedoeld om het consumenten makkelijk te maken om kredieten met elkaar te vergelijken. Door alle vormen van krediet op dezelfde manier weer te geven is dit het meest eenvoudig.

Wanneer wordt de krediettabel gebruikt?
Op het moment dat er ook daadwerkelijk een bedrag wordt getoond (bijv. maandelijkse kosten, al dan niet als onderdeel van de totale abonnementsprijs) moet er ook een krediettabel worden getoond.

Wat betekenen de verschillende velden in de krediettabel?

Totale toestelkosten
Dit is het bedrag dat het gekozen toestel daadwerkelijk kost.

Eenmalige betaling
Dit is de bijbetaalprijs van het toestel. Deze is afhankelijk van het getoonde abonnement en de looptijd daarvan.

Totaal kredietbedrag
Som van de maandelijkse kredietbedragen.
Maandelijks bedrag x de looptijd van de overeenkomst

Termijnbedrag
Het bedrag dat je maandelijks betaalt voor het toestel.

Duur overeenkomst
Dit is de looptijd van de overeenkomst. Dit is 24 maanden.

Vaste debetrentevoet /JKP
Bij ons is de rentevoet 0%. Onze klanten betalen dus niets extra’s voor gespreid betalen. JKP is de afkorting van: Jaarlijks Kosten Percentage

Bekijk de toestelreview hier

Tik de video om deze te starten.

Een ontwerp waar we stil van worden

Het ontwerp van de iPhone 7 is toch wel iets om even bij stil te staan. Want de 7 is gemaakt uit ontzettend sterk aluminium en is verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Ook is dit de eerste iPhone die stof- en waterdicht is. Een dagje zwembad is dus geen uitdaging meer. Maar er is meer, want de thuisknop onderaan het scherm is compleet vernieuwd. Je krijgt meer terugkoppeling door middel van lichte vibraties. Ook het ontgrendelen via de vingerafdrukscanner gaat nu sneller.

Een ontwerp waar we stil van worden

Naar dit scherm blijf je kijken

Het beeldscherm is waar het om draait in een smartphone. Daarom is een goed scherm van belang. Dat zit in deze iPhone 7 wel goed. Want het 4,7" grote Retina HD-scherm is helderder en kleurrijker dan voorgaande modellen. Ook is het scherm met 3D-touch, drukgevoelig. Druk je iets harder op het scherm, dan komen er meerdere opties tevoorschijn. Handig als je snel iemand wilt bellen of een berichtje wilt sturen.

<p>Naar dit scherm blijf je kijken</p>

Een stap verder met de camera

Met de iPhone 7 heeft Apple een nieuwe stap gezet rondom de camera. In vergelijking met de iPhone 6 of 6s, heeft de camera van de iPhone 7 een grotere lens. Daardoor wordt er meer licht opgevangen en heb je dus een betere belichting. En dat merk je. Want ook in het donker maak je nu goede foto's. Tevens heeft de camera beeldstabilisatie, waardoor je foto's niet meer bewogen zijn.

<p>Een stap verder met de camera</p>

Een ontwerp waar we stil van worden

Het ontwerp van de iPhone 7 Plus is toch wel iets om even bij stil te staan. Want de 7 Plus is gemaakt uit ontzettend sterk aluminium en is verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Ook is dit de eerste iPhone die stof- en waterdicht is. Een dagje zwembad is dus geen uitdaging meer. Maar er is meer, want de thuisknop onderaan het scherm is compleet vernieuwd. Je krijgt meer terugkoppeling door middel van lichte vibraties. Ook het ontgrendelen via de vingerafdrukscanner gaat nu sneller.

Een ontwerp waar we stil van worden

Naar dit grote scherm blijf je kijken

Het beeldscherm is waar het om draait bij een smartphone. Bij de iPhone 7 Plus kan je daar niet omheen. Want het Retina HD-scherm is maar liefst 5,5" groot. En dat is niet alles, want dit scherm is helderder en kleurrijker dan voorgaande modellen. Ook is het scherm met 3D-touch, drukgevoelig. Druk je iets harder op het scherm, dan komen er meerdere opties tevoorschijn. Handig als je snel iemand wilt bellen of een berichtje wilt sturen.

<p>Naar dit grote scherm blijf je kijken</p>

Dubbel zoveel plezier met 2 camera's

Met de iPhone 7 Plus heeft Apple een nieuwe stap gezet rondom de camera. De 7 Plus is namelijk de eerste iPhone met een dubbele cameraaan de achterkant. Daarmee kan je gave foto's maken, zoals portretfoto's. Daarmee zet je iemand perfect op de foto. Maak je een foto van een object, dan zal je zien dat de achtergrond mooi wazig is. Net zoals bij grote camera's. Met de iPhone 7 Plus heb je altijd een goede camera op zak. O, hij kan ook gewoon bellen!

<p>Dubbel zoveel plezier met 2 camera's</p>

Met de Telfort App altijd alles bij de hand

 • Eenvoudig inzicht in je verbruik en kosten met onze app
 • Zelf bundels aan/uit kunnen zetten

Gewoon goed geregeld

 • Je hebt 14 dagen bedenktijd
 • Bij ons is terugsturen altijd gratis
 • Gratis bezorgen of ophalen wanneer jij dat wilt
<strong>Gewoon goed geregeld</strong>
 • Méér dan 20 winkels voor advies en service
 • CombiVoordeel wanneer je Telfort producten combineert

Meest gestelde vragen

Welke tarieven gelden er voor bellen en internet in het buitenland?
Wat zijn de kosten wanneer ik buiten mijn bundel bel of internet?
Kan ik mijn abonnement tussentijds opzeggen of aanpassen?
Wat gebeurt er nadat de looptijd van een maand of 24 maanden is afgelopen?
Wat is de snelheid van het mobiele internet en hoe zit het met de dekking?
Wanneer ga ik betalen voor het abonnement?
Feedback

Kostenspecificatie

Waarvoor is de krediettabel bedoeld?
De krediettabel is bedoeld om het consumenten makkelijk te maken om kredieten met elkaar te vergelijken. Door alle vormen van krediet op dezelfde manier weer te geven is dit het meest eenvoudig.

Wanneer wordt de krediettabel gebruikt?
Op het moment dat er ook daadwerkelijk een bedrag wordt getoond (bijv. maandelijkse kosten, al dan niet als onderdeel van de totale abonnementsprijs) moet er ook een krediettabel worden getoond.

Wat betekenen de verschillende velden in de krediettabel?

Totale toestelkosten
Dit is het bedrag dat het gekozen toestel daadwerkelijk kost.

Eenmalige betaling
Dit is de bijbetaalprijs van het toestel. Deze is afhankelijk van het getoonde abonnement en de looptijd daarvan.

Totaal kredietbedrag
Som van de maandelijkse kredietbedragen.
Maandelijks bedrag x de looptijd van de overeenkomst

Termijnbedrag
Het bedrag dat je maandelijks betaalt voor het toestel.

Duur overeenkomst
Dit is de looptijd van de overeenkomst. Dit kan 12 of 24 maanden zijn.

Vaste debetrentevoet /JKP
Bij ons is de rentevoet 0%. Onze klanten betalen dus niets extra’s voor gespreid betalen. JKP is de afkorting van: Jaarlijks Kosten Percentage