Skip to content
Telfort
Koopjes Kermis

Reusachtig veel data, tijdelijk met 5,- korting p/mnd

 • 10GB data voor 17,50 p/mnd (normaal 22,50)
 • Geldig op Sim Only's en abonnementen met toestel

Verlengen kan al 4 maanden voor einde van je huidige contract.

Verleng je abonnement bij Telfort

Niets is leuker dan verlengen! Het is namelijk weer tijd om je abonnement te vernieuwen met een nieuw toestel. Uiteraard kan je ook kiezen voor een slim Sim Only abonnement. Daarmee ben je per maand goedkoper uit en houd je gewoon je huidige toestel.

Verleng je abonnement bij Telfort en profiteer van fijne voordelen, zoals: geen aansluitkosten á 20,- en altijd de nieuwste toestellen waar je uit kunt kiezen. Verlengen met een nieuwe iPhone? Hier lees je alles over de nieuwe iPhones.

Onze Sim Only abonnementen

Goedkoop
bellen

 •  
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
7,50 p/mnd

Meest
gekozen

 • 2 GB
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
12,50 p/mnd

Reusachtig
veel GB's

 • 10 GB
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
17,50 p/mnd
Dit zijn onze Sim Only abonnementen op basis van 24 maanden

Populaire telefoons op dit moment


"Nederlander gooit elk jaar 96,- aan MB's en belminuten weg."
Zonde toch? Daarom blijven bij Telfort je MB’s en minuten 3 maanden geldig


Onderzocht door:
Een bioscoop in je handen

Een bioscoop in je handen

De Sony Xperia 10 heeft het allereerste 4K HDR OLED scherm in een 21:9 verhouding. Dat is dezelfde beeldverhouding die we terugzien in de bioscoop, dat maakt het mogelijk om films te bekijken op de volledige schermgrote van de Xperia 10. Een grootse bioscoopervaring in je eigen telefoon! Omdat het scherm 4K HDR is, zie je de scherpste films en video’s tot in het kleinste detail. Door het prachtige OLED-scherm is er een groots kleurenpallet en zijn kleuren zoals zwart ook echt diepzwart. De nieuwste mogelijkheid op de Sony Xperia 10 is om te multitasken, zo kan je een film kijken en tegelijkertijd met je vrienden en/of familie appen.

<p>Je bent zelf de regisseur</p>

Je bent zelf de regisseur

Licht, camera, actie! Met de Sony Xperia 10 ben je zelf de regisseur. Het toestel beschikt over drie camera’s van 12 megapixel aan de achterkant van het toestel en een 8 Megapixel camera aan de voorkant. Bovenin het toestel zit ook een sensor die zorgt voor Optische Beeldstabilisatie waardoor je 960 frames per seconde Full HD Super Slow Motion op kan nemen, 4K HDR-films kan maken en natuurlijk je tofste foto’s! Het nieuwste snufje van de Sony Xperia 10 is CineAlta, dat is het merk van de professionele camera’s en dit zorgt ervoor dat je de beste en mooiste videoprojecten kan gaan maken. Bij film hoort geluid, en dat heeft Sony ook weer piekfijn op orde. Met de nieuwe Dolby Atmos ervaring hoor je geluid van alle kanten, zo klinkt bijvoorbeeld het opstijgen van een vliegtuig echt alsof hij over je heen vliegt.

<p>Design om van te smullen</p>

Design om van te smullen

De Sony Xperia 10 heeft een mooi en slank afgewerkt design. Sony maakt in dit toestel gebruik van Corning Gorilla Glass 5 dat ervoor zorgt dat het toestel goed beschermd is, zo kan je hem ook met een veilig gevoel meenemen. Ook is er aan de zijkant van het toestel een vingerafdruksensor geplaatst, zodat je gemakkelijk en direct aan de slag kan! Ondanks dat het ontwerp wat groter is hij nog steeds zeer goed te bedienen, ook als je wat kleinere handen hebt!

Feedback