Skip to content
Telfort
  • Extra MB’s en minuten voor trouwe klanten
  • Alle MB bundels inclusief 4G
  • MB's en minuten 2 maanden meenemen

Telfort Sim Only

Bestel vóór 16:00 uur, dan heb je 'm morgen in huisToch benieuwd naar onze abonnementen mét telefoon en extra voordeel voor klanten?
> Bekijk ons aanbod

Combivoordeel info link 01
Productvorm
Wat is het verschil? Wat is het verschil?
Looptijd
P/mndEenmalig
Abonnement + verlengvoordeel
Abonnement
+ eenmalig <# format_prijs(pakketten_data.productvorm[ this.productvorm ].aansluitkosten) #> aansluitkosten

Aanbieding

<# combi_promo_text #>


CombiVoordeel: meer Telfort is meer voordeel

Combineer nu je Telfort Thuis abonnement met Telfort Mobiel en profiteer van extra voordeel. Elke maand weer. Denk aan: 2x zoveel minuten en MB’s, 5,- korting op je maandfactuur Interactieve TV, gratis HBO pakket t.w.v. 15,50 p/mnd of een Gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd. Bestel een mobiel abonnement en kies direct het CombiVoordeel dat bij je past.


De voordelen van Sim Only bij Telfort
<strong>Supervoordelig</strong>

Supervoordelig

Extra MB’s en minuten omdat je al klant bij ons bent

Onze trouwe klanten belonen wij met extra MB's en minuten.

Na 10 minuten gratis bellen

Zo kun je altijd lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten.

MB’s en minuten kun je 2 maanden meenemen

Ongebruikte MB's en minuten neem je zo mee naar de volgende maand. Doe er je voordeel mee.

Sim Only via het betrouwbare KPN netwerk

<strong>Nooit meer schrikken</strong><br>van je telefoonrekening

Nooit meer schrikken
van je telefoonrekening

Elke maand een lage prijs

Dan weet je altijd waar je aan toe bent.

Altijd eenvoudig inzicht in je verbruik

Daarmee voorkom je onverwachte hoge kosten.

Geen onverwachte internetkosten

Alleen buiten je bundel internetten met jouw goedkeuring.

Veelgestelde vragen

Welke tarieven gelden er voor bellen en internet in het buitenland?
Wat zijn de kosten wanneer je buiten je bundel belt?
Kan ik mijn Sim Only abonnement tussentijds aanpassen?
Past de simkaart in mijn toestel?
Onbezorgd internetten

Geen onverwachte kosten voor internet

30% van de Nederlanders komt wel eens voor financiële verrassingen te staan voor internetverbruik op zijn mobiel (Telecompaper, 2015). Bij Telfort heb je nooit onverwachte internetkosten. Als je internetbundel op is, kun je namelijk alleen verder internetten als je een extra internetbundel koopt. Dat gaat overigens heel eenvoudig en is nog voordelig ook. Stuur een sms, of regel het in Mijn Telfort of via de klantenservice en je kunt direct weer internetten.

KPN netwerk

Telfort maakt gebruik van het landelijk dekkende KPN-netwerk. Hierdoor ben je met Telfort Sim Only altijd voorzien van uitstekend bereik. KPN heeft verschillende type netwerken, namelijk 2G, 3G en 4G.

  • Op het 2G netwerk kan je maximaal 384 Kbps halen
  • Op het 3G netwerk tot 14,4 Mbps
  • Op het 4G netwerk zelfs tot 25 Mbps

Waarom een Sim Only abonnement

Wil je zo laag mogelijke maandkosten en genieten van de aantrekkelijke voordelen van Telfort? Kies dan voor een Telfort Sim Only abonnement. Met Sim Only betaal je alleen voor je gekozen minuten en MB’s, niet voor een telefoon. Bepaal zelf de hoogte van je Sim Only abonnement en of je gebruik wilt maken van internet en 4G. Je ontvangt van ons een simkaart die in elke telefoon past. Zorg wel dat je telefoon simlockvrij is. Dat is genieten van de voordelen van Telfort en dan nog voordeliger.

Wat is Sim Only?

Bij Sim Only krijg je alleen een simkaart van Telfort. Je betaalt bij Sim Only namelijk alleen voor het gebruik van het telefoonnetwerk en je kunt gebruik maken van de mobiele telefoon die je al had of van een ander bestaand toestel. Hierdoor profiteer je van het scherpe Sim Only tarief en bespaar je maandelijks op je kosten.

Zit je liever nergens aan vast? Kies dan voor Prepaid Je koopt dan eenmalig een losse simkaart, die je gemakkelijk kunt opwaarderen. Je hebt dan geen vaste maandelijkse kosten en kiest zelf hoeveel beltegoed je op je simkaart wilt zetten.

Altijd en overal supersnel 4G internet

Tot 150 Mbit/s. Iedere MB-bundel is standaard inclusief 4G.

Behoud van nummer

Is je huidige abonnement afgelopenen verleng je met een nieuw abonnement? Dan blijft je nummer gewoon behouden. Dat is wel zo prettig.

Jouw keuze

Telfort Sim Only
  • <# internet( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) #> MB +
  • <# minuten( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) #> minuten
  • Onbeperkt bellen
  • Onbeperkt sms
Table Information
Abonnement <# format_prijs( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ].per_maand ) #>
Telefoon <# format_prijs( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ].handset.per_maand ) #>
Totaal per maand <# format_prijs( totaal_per_maand( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>
Na <# looptijd #> maanden verlaagd naar <# format_prijs( verlaagd( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>
<## voordeel_text( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) ##>
Totaal eenmalig <# format_prijs( totaal_eenmalig( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>

4G internet

4G en internetverbruik

Vaak hoor je dat het 4G netwerk meer data verbruikt. Dat is niet waar. Wel gebruiken klanten met 4G meer MB’s. Met 4G kun je namelijk supersnel video’s kijken en bestanden downloaden (dat kost veel MB’s). En als iets makkelijker en sneller gaat, dan ben je vaak geneigd om er meer mee te doen. 4G klanten verbruiken om die reden meestal meer data. Als je kiest voor 4G bij je Sim Only, dan raden wij je aan om een hogere internetbundel te kiezen.

Hoe werkt het

Het afsluiten van een Sim Only abonnement is erg eenvoudig. In een paar stappen online is de bestelling gebeurd en wordt de simkaart vervolgens naar je huisadres opgestuurd. Je kunt de simkaart gebruiken in elke telefoon, als deze maar simlock vrij is. Natuurlijk kun je ook hulp vragen in een van onze Telfort winkels, daar helpt ons personeel je graag om bijvoorbeeld de simkaart in de telefoon te plaatsen.

3-in-1 Simkaart

Simkaart knippen bij Telfort niet meer nodig

Nano-, Micro- en een gewone simkaart… niet iedereen kent het verschil. Telfort helpt je daarom graag. Bij een Sim Only abonnement van Telfort ontvang je altijd een 3-in-1 simkaart: een handige kaarthouder waar je de Nano-, Micro- én normale simkaart eenvoudig uit kunt drukken. Priegelen met een schaar is vanaf nu verleden tijd. Deze simkaart past altijd, ongeacht welke telefoon je hebt. Check van te voren wel even of je telefoon simlockvrij is.


Wist je dat?

Combineer en profiteer van CombiVoordeel

Welke Telfort abonnementen heb je thuis?Telfort beloont klanten die abonnementen van Telfort combineren met extra voordeel. Hoe meer producten je in je abonnementen hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.

Ik wil geen CombiVoordeel

Jouw bestelling

Totaal eenmalig: Thuiskopieheffing

Thuiskopieheffing is wettelijk verplicht. Deze eenmalige heffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik.

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en profiteer

Telfort beloont klanten die Telfort Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordeel. Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past.

Elke maand gratis twee keer zoveel MB’s en minuten op je mobiel
Extra veel internetten, bellen en sms'en. Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 500 MB en 300 minuten, dan krijg je met CombiVoordeel automatisch 1000 MB en 600 minuten per maand.

 

Elke maand 5,- korting op je Telfort Thuis factuur
Je krijgt in totaal 5,- korting per maand, per aangemeld adres. De 5,- korting wordt maandelijks berekend met je Telfort Thuis factuur.

 

Elke maand gratis HBO pakket t.w.v. 15,50 p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement
Het zenderpakket met honderden uren aan bioscoopfilms en prijswinnende kwaliteitsseries. In haarscherpe HD-kwaliteit en met Nederlandse ondertiteling zijn HBO-series gelijk met de Amerikaanse uitzending beschikbaar.

 

Elke maand gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement
Kijk je graag naar je favoriete programma op een moment dat het jou uitkomt? Dan is het Opnemen pakket een aanrader. Tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren, tot 6 programma’s tegelijk. Zo kan je kijken – en opnieuw kijken – wanneer je maar wilt.

Wat is het verschil?

Bij een tweejarig abonnement krijg je extra korting op je bundel.

Extra MB’s en minuten omdat je al klant bij ons bent

Vanaf nu is het nog aantrekkelijker om je mobiele abonnement bij ons te verlengen. Bij de verlening van jouw abonnement, ontvang je gratis extra MB’s en minuten.

Na 10 minuten gratis bellen

Bij Telfort bel je tijdens elk gesprek na 10 minuten gratis. Dat geldt voor alle gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Zo kun je lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Je kunt elke maand maximaal 3.000 minuten bellen.

MB's en minuten zijn 3 maanden geldig

Bij Telfort zijn je MB's en minuten 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand MB's en minuten over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken. In een nieuwe maand maak je eerst de ongebruikte MB's en minuten op. Wel zo eerlijk.

Bijvoorbeeld: je MB's en minuten van de maand januari zijn tot en met maart te gebruiken.

MB’s uit een Extra 500 MB bundel zijn een maand geldig en vervallen aan het einde van de maand.

Elke maand een lage prijs

Bij Telfort weet je waar je aan toe bent. Wij hebben geen tijdelijke kortingen. Je betaalt elke maand een lage prijs voor je abonnement. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Dat is wel zo prettig.

Altijd eenvoudig inzicht in je verbruik en kosten

In de Telfort app en Mijn Telfort heb je altijd en overal actueel inzicht in je verbruik. Standaard ontvang je ook een sms als je 80% en 100% van je MB's hebt verbruikt. Je kunt deze gratis sms-service ook instellen voor je belminuten. Dat kan via Mijn Telfort.

Geen onverwachte internetkosten

Je kunt nooit extra kosten maken voor mobiel internet. Als je internetbundel op is, dan kun je niet meer internetten. Tenzij je heel eenvoudig een extra internetbundel koopt, via sms, Mijn Telfort of de klantenservice.

Supersnel 4G internet

Wat is 4G
4G is de opvolger van 3G: het huidige netwerk voor mobiel internet van Telfort. Het is de nieuwste technologie en zorgt voor een supersnelle internetverbinding op je telefoon. Bij Telfort is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. De snelheid kan zelfs oplopen tot 150 Mbit/s. Dit betekent video’s en films kijken in hogere kwaliteit en snel muziek streamen.

4G Dekking
4G is pas echt waardevol als je het overal kunt gebruiken. Telfort maakt gebruik van het landelijk dekkende KPN netwerk. Dit betekent dat je in heel Nederland, ongeacht je woonplaats, van dit betrouwbare netwerk gebruik kunt maken.

Wat heb je nodig?

Alles over simonly

Tekst van alles over simonlyBen je al Telfort Thuis klant?
Profiteer van CombiVoordeelJa ik wil CombiVoordeelKies je eigen CombiVoordeel

Combineer Telfort Internet en/of Interactieve TV met een mobiel abonnement en profiteer iedere maand van extra voordeel. Kies het voordeel dat bij je past.

Annuleer