Digitale tv kijken bij Telfort

  • Altijd en overal tv-kijken
  • Haarscherp beeld
  • Terugkijken, Begin Gemist en Live tv pauzeren

Bekijk de opties op jouw adres

Wat is digitaal televisie kijken?

Digitale tv is de opvolger van analoge tv. Bij digitale televisie wordt het signaal op een slimmere manier doorgegeven naar je tv. Zo kun je meer zenders ontvangen, en is het beeld haarscherp! Hiervoor heb je wel een digitale tv-ontvanger nodig. Het aantal zenders dat je uiteindelijk ontvangt, hangt af van je abonnement.

Digitale tv bij Telfort

Bij Telfort is tv kijken altijd digitaal. Dit is fijn, want dit betekent dat het tv-signaal minder gevoelig is voor storingen. Ook zie je altijd wat er op tv komt met de digitale tv-gids, en krijg je vaak veel fijne extra's. Heb je bijvoorbeeld een uitzending gemist? Dan kijk je die gewoon later terug. Handig!

Je hebt de keuze uit 2 manieren om digitale televisie te kijken. De meeste mensen kiezen voor Interactieve TV, vanwege de vele mogelijkheden. Interactieve TV is onderdeel van het Internet en TV pakket. Een alternatief is Digitenne.

Interactieve TV

  • De 40 meest bekeken zenders
  • Gratis Terugkijken, Begin Gemist en Live tv pauzeren
  • Populaire apps als Netflix gewoon op je tv-ontvanger

Meer over Interactieve TV

Digitenne

  • Perfect voor tv-kijken op de camping of de boot
  • Goede beeld- en geluidskwaliteit
  • Gratis abonnement als je al Interactieve TV hebt

Meer over Digitenne

Zenderaanbod bij digitale tv

Interactieve TV en Digitenne hebben een ander zenderaanbod. Bij Interactieve TV krijg je de 40 meest bekeken zenders. Bij Digitenne zitten er 30 zenders in het basispakket. Bekijk hier een volledig overzicht.

Is mijn tv geschikt voor digitale tv?

Je televisie is geschikt voor digitale tv als er een scart- of HDMI-aansluiting op zit. Daarop sluit je de digitale tv-ontvanger aan. Geen verstand van aansluitingen? Dan is er een handige vuistregel. Is je tv na 1990 gemaakt? Dan zit je goed. Wel is de beeldkwaliteit natuurlijk beter op nieuwere tv's. En wil je ook zenders in haarscherpe HD-kwaliteit kunnen kijken, dan heb je een HD-tv nodig. Anders ontvang je de zenders in standaard kwaliteit.


Meer over aansluiten van Interactieve TV

Waar kan ik digitale tv kijken?

Overal digitale tv kijken

Met Digitenne heb je alleen een stopcontact nodig voor de tv-ontvanger. Daarom is Digitenne ideaal voor op zolder, of binnen Nederland op de camping of boot.

Met Interactieve TV kijk je thuis en binnen de hele EU tv waar je wilt, op je smartphone, tablet en laptop. Zo hoef je ook op reis je favoriete programma's niet te missen.

Meer over online tv kijken