Digitale tv-ontvanger van Telfort

  • Haarscherpe beeldkwaliteit
  • Compact design en energiezuinig
  • Gratis in bruikleen bij een pakket met Interactieve TV

Bekijk pakketten met Interactieve TV

Onze digitale tv-ontvanger: klein maar krachtig

Met onze digitale tv-ontvanger haal je een kleine krachtpatser in huis. Hij is niet groter dan een half A4-tje, maar bewijst dat formaat er niet toe doet. Zo kijk je digitale tv in haarscherpe beeldkwaliteit en zap je razendsnel van de ene zender naar de ander. En nog een leuk weetje: hij verbruikt tot 3 keer minder energie dan de digitale tv-ontvangers van andere aanbieders. Bestel je Internet en TV, dan krijg je het eerste tv-kastje gratis in bruikleen.

Waarom we zo enthousiast zijn over onze digitale tv-ontvanger

Naast het compacte design en het razendsnelle zappen, heeft het tv-kastje nog wat fijne eigenschappen, waardoor digitale tv kijken een nog leukere ervaring wordt:

  • Geschikt voor SD en HD beeldkwaliteit
  • Live tv pauzeren en Begin Gemist met 1 druk op de afstandsbediening
  • Opnemen in de Cloud, zodat al je opnames veilig bewaard worden

Naar specificaties van de tv-ontvanger

Laten we de afstandsbediening niet vergeten

De digitale tv-ontvanger is niets zonder de afstandsbediening. Bestel je een pakket met Interactieve TV, dan krijg je een digitale tv-ontvanger plus afstandsbediening thuisbezorgd. Inclusief 2 batterijtjes!

De afstandsbediening is eenvoudig in te stellen op jouw tv. Zo regel je het aan- en uitzetten van je televisie en het volume allemaal via 1 afstandsbediening.

Meer over afstandsbediening instellen

Aansluiten van de tv-ontvanger

In de doos van je digitale tv-ontvanger zit alles wat je nodig hebt om binnen mum van tijd tv te kijken. Je sluit de tv-ontvanger aan op het modem met de meegeleverde ethernetkabel. Liever geen kabels in huis? Dan is een tv-verbindingsset een optie.

Bestel tv-verbindingsset

Meer dan 1 tv aansluiten?

Interactieve TV kijken op meerdere tv's? Bestel dan extra tv-ontvangers; per tv heb je en ontvanger nodig. De kosten voor een extra digitale ontvanger zijn 5,- per maand. Hoeveel tv's je maximaal kunt aansluiten, hangt af van de internetsnelheid op jouw adres.

Doe de postcodecheck